Bericht versturen
Thuis ProductenHet Controlesysteem van het pookspel

Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera

China EYE Poker Cheat Center certificaten
China EYE Poker Cheat Center certificaten
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera

Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera
Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera

Grote Afbeelding :  Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Pms-010
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Gedetailleerde productomschrijving
Cameralens: de lens van de het gatencamera van de spionspeld Cameragrootte: Mini Maat
Lijsttypes: De lijst van Texas Holdem, Baccaratlijst of een andere het gokken lijst Gebruik: het lezen van regelmatige speelkaarten
games: Texas Holdem, Omaha, Baccarat etc. toepassingsgebied: de pook bedriegt
Hoog licht:

Speelkaart het bedriegen

,

speelkaartscanner

Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 0Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 1Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 2Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 3Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 4

Het Systeem van de perspectieflijst met het Aftasten van Camera voor Regelmatige Speelkaarten

Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en Dominospelen. Onze het bedriegen producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen worden gebruikt, verdedigt het vermaak en zelf terwijl het spelen van deze spelen.

Bestemd voor lezing niet-non-marked speelkaarten:

De pookspelers kunnen niet in de keus van een het bedriegen apparaat te zorgvuldig zijn dat zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Vermijden aantrekkend aandacht of wekkend verdenking van andere pookspelers, vermommen wij gewoonlijk onze aftastencamera als dagelijks punt, zoals een autosleutel, een aansteker, een leerriem, een machtsbank en dergelijke. Het één ding deze camera's in gemeenschappelijk hebben is dat zij allen met duidelijke speelkaarten moeten werken om de het bedriegen taak te voltooien. Terwijl in dit artikel, zullen wij u aan een type van speciale camera introduceren, die voor lezing niet-non-marked speelkaarten geschikt is.

Minigrootte en het goede verbergen:

De camera wordt gewoonlijk bevestigd in de lijst van Texas Holdem, Baccaratlijst en andere het gokken lijsten. De lijst, die met onze deze recentste het bedriegen camera is bevestigd wordt genoemd perspectieflijst voor niet-non-marked kaarten. Met minigrootte en het goede verbergen, zal de camera niet ontdekt worden door andere pookspelers.

Breng een partner in de coulisse ertoe om u bij te staan:

Wanneer u pookspelen speelt, zet de camera aan, en dan zal het de niet-non-marked kaarten lezen u om voor de spelen bij om het even welke hoek gebruikt te spelen zelfs als de kaarten neer onder ogen zien. Na het lezen van de kaarten, zal het hun informatie naar een TV in coulisse verzenden. De pookgezichten zullen op het TV-scherm worden getoond. met succes te bedriegen, moet u een partner in de coulisse ertoe brengen om u te vertellen wat in het geheim op het scherm door een oortelefoon is. Gebruikend onze recentste perspectieflijst, moet u enkel regelmatige speelkaarten gebruiken. Wij kunnen uw lijst met onze speciale camera in een perspectieflijst ook verwerken als u wilt.

Voor uw informatie:

Ons bedrijf is in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun over onze producten terugkoppelen zijn vrij goed wegens de redelijke prijs, de producten van uitstekende kwaliteit en de goede dienst. Zo, als u een aftastencamera zoekt die u kan helpen bij pookspelen bedriegen zonder duidelijke kaarten te gebruiken, waarom niet hebben een poging met onze perspectiefcamera? Wij hebben vertrouwen dat dit het bedriegen apparaat u niet neer zal laten. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u een rente in onze perspectiefcamera of andere het bedriegen producten hebt.

Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 5Van de het Systeempook van de perspectieflijst het Spel Controlesysteem met het Aftasten van Camera 6

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: Mr. SAIL

Tel.: 0086-13622299958

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)