Thuis ProductenPookanalysator

De Pookvoorspeller van Texas Holdem CVK 400 met 2 Ingebouwde Camera's van HD

China EYE Poker Cheat Center certificaten
China EYE Poker Cheat Center certificaten
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De Pookvoorspeller van Texas Holdem CVK 400 met 2 Ingebouwde Camera's van HD

Texas Holdem CVK 400 Poker Predictor With 2 HD Built - in Cameras
Texas Holdem CVK 400 Poker Predictor With 2 HD Built - in Cameras

Grote Afbeelding :  De Pookvoorspeller van Texas Holdem CVK 400 met 2 Ingebouwde Camera's van HD

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Pacvk-4004
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic kleur: witte
taalmontages: Het Engels/Chinees Aftastenafstand: 25 - 48cm
games: Texas holdem, Omaha, Vloed etc. Verschijningsontwerp: Samsung-ontwerp
Hoog licht:

de Analysator van de pookkaart

,

Pookvoorspeller

 

 

                          De Pookvoorspeller van Texas Holdem CVK 400 met 2 Ingebouwde Camera's van HD

 

 

Onze de pookvoorspeller van CVK 400 is een groot het bedriegen apparaat voor vele pookspelen zoals Texas Holdem. Het kan u laten weten wie de grootste winnaar, de rangen van alle spelers, de hand van de beste en op één na de bestepook of andere pookresultaten is alvorens de spelen begint. U moet enkel de pookvoorspeller voor het soort pookresultaten plaatsen wilt vooraf kennen u. Voor meer informatie over onze CVK 400, te lezen gelieve de volgende passages.

 

 

Met twee ingebouwde HD-camera's:

Onze recentste de pookvoorspeller van CVK 400 is een alle-in-één die reeks, op de pookvoorspeller van CVK 350 wordt gebaseerd. Het heeft twee ingebouwde high-definition camera's, geschikt voor lezingskaarten breder dan CVK 350. Het kan streepjescode duidelijke kaarten lezen of het zijn scherm naar boven of naar onder onder ogen ziet.

 

 

Programmamontages:

Er zijn verschillende programmamontages in onze CVK 400 voor uw keus als één voor één het lezen van pookkaarten of direct het melden van pookresultaten: de eerste winnaar, tweede winnaar of de rang van elke pookhand met een bluetoothoortelefoon die met de de pookvoorspeller gaan van CVK 400 u het rapporteringsgeluid binnen 2 meter van de voorspellers kunt horen.

 

 

Taalmontages:

Onze montages in twee talen van CVK 400has: Het Engels en Chinees

 

 

Verschijningsontwerp:

Naast het zijn een het bedriegen apparaat van toepassing op dergelijke pookspelen zoals Texas Holdem, Onze de pookvoorspeller van CVK 400 een echte slimme cellphone met modieuze verschijning is -- Samsung-ontwerp. U kunt het gebruiken om vraag te maken, berichten te verzenden en spelen enz. in het dagelijkse leven te spelen.

 

 

Voor uw informatie:

De gokkers kunnen niet in de keus te zorgvuldig zijn van het bedriegen van apparaten die zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen, vermaak worden gebruikt en zelf - defensie terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun terugkoppeling over onze producten is vrij goed wegens de redelijke prijs, de goede productkwaliteit en de grote dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

De Pookvoorspeller van Texas Holdem CVK 400 met 2 Ingebouwde Camera's van HD 0

 

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613622299958

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)