Thuis Productenduidelijke speelkaarten

De flexibele Pookgrootte Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken het Bedriegen/Magisch tonen

China EYE Poker Cheat Center certificaten
China EYE Poker Cheat Center certificaten
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De flexibele Pookgrootte Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken het Bedriegen/Magisch tonen

Flexible Poker Size Marked Playing Cards For Gambling Cheating / Magic Show
Flexible Poker Size Marked Playing Cards For Gambling Cheating / Magic Show

Grote Afbeelding :  De flexibele Pookgrootte Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken het Bedriegen/Magisch tonen

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk-004
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: document/plastiek Coler: rood/blauw
Kwaliteit: Flexibel en duurzaam formaat: pookgrootte
index: Regelmatige Index toepassingsgebied: de pook bedriegt
Hoog licht:

duidelijk kaartdek

,

duidelijke kaartenpook

De beste Duidelijke Speelkaarten van de Kwaliteitsbij Nr 92 voor Pook bedriegen

 

De bijenspeelkaarten zijn vervaardigd door het de Speelkaartbedrijf van Verenigde Staten aangezien 1892 (vandaar aantal „92“ op Ace van Spades) en vanaf dat moment zij de norm voor goede kwaliteit hebben bepaald. De bijenspeelkaarten zijn een merk van de casinokaart, de waarvan huidige versies een blauwe of rode niet-gegrenste diamantrug hebben. Zij zijn vergelijkbaar met Fietsspeelkaarten, hoewel de voorraad wordt gebruikt om Bijenspeelkaarten uit te vaardigen die verschillend is. Met hun gepatenteerde deklaag en uniek eindig, laatste langer van Bijenspeelkaarten en geef uw spelen de superieure misstap, breekt en voelt. De bij No.92 is meest representatieve en populaire onder allerlei Bijenspeelkaarten. Vele pookspelers houden van Bijenno.92 duidelijke kaarten te gebruiken want de pook bedriegt.

 

Worden de bijenno.92 duidelijke kaarten fijn verwerkt van de Bijenno.92 speelkaarten van uitstekende kwaliteit met pookprinter en onzichtbare inkt. Er is geen chromatische aberratie tussen de eerstgenoemden en de laatstgenoemden na onze mechanische verwerking. Bovendien, de Bijenno.92 duidelijke kaarten zijn niet elkaar kleverig, gevend u de originele hand voel.

 

Ons bedrijf veroorzaakt twee soorten Bij No.92 merkte kaarten: Bijenno.92 achter duidelijke kaarten (de tekens, die op de kostuums en de aantallen wijzen, kunnen in het midden of op de witte raad die van de kaartrug) en Bijenno.92 kant duidelijke kaarten (de tekens worden gedrukt, op de streepjescodes wijzen, zijn gedrukt langs de rand van de kaarten). En wij kunnen de tekens volgens uw redelijk vereiste ook maken. Vergeleken met veel van onze tegenhangers die een paar dagen nodig hebben om duidelijke kaarten te maken, hebben wij enkel een paar uren nodig om dat te doen.

De tekens op Bijenno.92 speelkaarten kunnen niet worden gedrukt door menselijke blote ogen worden gezien, daarom slechts zijn de Bijenno.92 duidelijke kaarten niet genoeg om u te helpen bij pookspelen bedriegen dat. U kunt aan andere verschillende het bedriegen apparaten voor hulp draaien:
 

Contactlenzen voor het Zien van Bijenno.92 Terug Duidelijk Kaarten
De tekens, die slechts kunnen worden gezien door overeenkomstige contactlenzen te dragen, zijn gedrukt op de rug van Bijenno.92 speelkaarten met lichtgevende inkt en andere lichte inkt van verschillende golflengten. Ten gevolge van de populariteit van de lichtgevende inkt duidelijke kaarten, die een goed team met de lichtgevende contactlenzen maken, zijn twee andere types van afzonderlijke terug duidelijke kaarten uitgevonden om de geheimhouding te verhogen van het bedriegen. Zij, als het bedriegen van apparaten voor pookspelen die, zijn nog onbekend aan vele mensen en niet in breed gebruik geweest, waarbij gokken u grotere kansen worden gegeven om zonder is te weten gekomen te bedriegen. De overeenkomstige contactlenzen van deze duidelijke kaarten kijken verschillend van regelmatige contactlenzen, onschadelijk aan menselijke ogen en comfortabele niets om te dragen. De graad en centrumdiameter die (zich van 4mm tot 12mm uitstrekt) van deze lenzen kan volgens uw vereiste worden aangepast. Bovendien, wij hebben contactlenzen van verschillende kleuren voor verkoop, zoals zwart-oogcontactlenzen, grijs-oogcontactlenzen, blauw-oogcontactlenzen en groen-oogcontactlenzen.

 

Pookanalysator voor de Duidelijke Kaarten van de Aftastenbij No.92 Kant
De tekens, die door onze pookanalysatoren kunnen worden afgetast, zijn gedrukt langs de rand van Bijenno.92 speelkaarten met de inkt van IRL, UVinkt en laserinkt om vijf types van kant duidelijke kaarten te maken. De tekens van elk type kunnen niet door contactlenzen of de lens van de spioncamera worden gezien, terwijl slechts hun overeenkomstige pookanalysator hen kan erkennen. Deze pookanalysatoren kunnen de streepjescodes van de duidelijke kaarten bij een snelle snelheid (binnen 0.1s) en de spelenresultaten van de overdrachtpook zonder enige fout aan een draadloze oortelefoon aftasten. Met behulp van deze die oortelefoon binnen het oor volledig wordt verborgen dat, kunt u de resultaten duidelijk horen aan het worden overgebracht terwijl andere spelers niet kunnen.

 

Wat meer is:

Naast hierboven vermeld die, produceren wij ook veel andere het bedriegen apparaten aangezien de hulpmiddelen van Bij No.92 kaarten, zoals de contactlenzen van IRL, de zonnebril van IRL, het bedriegen pookschoenen en automatische het bedriegen shufflers merkten.

 

De flexibele Pookgrootte Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken het Bedriegen/Magisch tonen 0

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613622299958

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)