Thuis Nieuws

De van de de Versiepook van de wereld meest geavanceerde volledig-Engelse Analysator AKK A2 speciaal voor Internationale Markt

China EYE Poker Cheat Center certificaten
China EYE Poker Cheat Center certificaten
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De van de de Versiepook van de wereld meest geavanceerde volledig-Engelse Analysator AKK A2 speciaal voor Internationale Markt
Laatste bedrijfsnieuws over De van de de Versiepook van de wereld meest geavanceerde volledig-Engelse Analysator AKK A2 speciaal voor Internationale Markt

AKK A2 is een gloednieuwe pookanalysator. Het wordt gezamenlijk geproduceerd door het bedrijf van AKK van de industrie beroemde en OOGbedrijf om een vlaggeschipproduct voor de internationale markt te produceren. wegens de verschillen tussen het spel van pook niet Chinese gebieden en China, en de verschillen in cultuur en gewoonten, de vorige analysatoren en het materiaal waren niet zeer geschikt te gebruiken. De verschijning en sommige details voldeden niet aan de behoeften van de klanten. Zo werd dit keer, A2 ontwikkeld, voor de internationale markt. Maak het voor niet Chinese klanten geschikter en comfortabel.
1. Het ontwerp van de pookanalysator van AKK A2 is gebaseerd op de bekende mobiele telefoon modelnokia 6, slank en modieus, high-end atmosfeer, comfortabel gevoel, volledige textuur, en het belangrijkst is de vervangbare batterij.
2. Met de beste bestuurder van het fotosoftwaresysteem die door AKK wordt ontwikkeld, werkt de camera in een uiterst grote waaier, met inbegrip van het werken in openlucht in sterk zonlicht, en is ideaal voor klanten in India en het Midden-Oosten.
3. De afzonderlijke Bluetooth-hoofdtelefoons over lange afstand, niemand maar u kunnen de resultaten horen.
4. Het 5 duim grote scherm met IPS HD systeem zal u comfortabeler en gemakkelijker maken te werken.
5. 8 kern ultrahoge snelheid cpu, nieuw mobiel telefoonsysteem, 6G runtime geheugen en het super systeem van de gegevensanalyse zullen u snel helpen resultaten ontvangen.
6. Lees de bar kaarten bij om het even welke hoek codeerde en de camera de kaarten met 100%-nauwkeurigheid zal lezen.
7. De analysator heeft een aftastenafstand van 20 cm aan 55 cm en een breedte van 30 cm. De kaarten kunnen op de lijst, in de handen of in de zon worden gelezen. De lezingssnelheid is sneller dan de vorige analysator (AKK A1 CVK500 S708).
8. De 3 kanalen die draadloze video ontvangen kunnen met alle camera's in de wereld worden gebruikt. Vooral worden de nieuwe camera's die door AKK worden gemaakt genoemd AP 10 en AP 20. De kanalen kunnen zonodig worden aangepast. Dit is one-on-one voor het bedriegen.
9. Dit is een Engelse pookanalysator die voor internationale klanten wordt aangepast.
10.The AKK A2 steunt vele spelen, uitvoerigere spelinhoud dan andere analysatoren, zoals Texas hen, Omaha, Omaha hallo-Lo, Bidirectionele Plof Omaha, Seika, Indische Outs, Vloed, Blackjack, Vietnamese Spelen en de Spaanse Kroatische Spelen van Spelen Mexicaanse Spelen vele andere in het wereldspel houden.

Bartijd : 2018-06-28 11:23:39 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: Mr. SAIL

Tel.: 0086-13622299958

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)