Thuis Productenduidelijke speelkaarten

Bedriegen de bij Duidelijke Dekken Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken in Texas Holdem

China EYE Poker Cheat Center certificaten
China EYE Poker Cheat Center certificaten
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Bedriegen de bij Duidelijke Dekken Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken in Texas Holdem

Bee Marked Decks Marked Playing Cards for Gambling Cheat in Texas Holdem
Bee Marked Decks Marked Playing Cards for Gambling Cheat in Texas Holdem Bee Marked Decks Marked Playing Cards for Gambling Cheat in Texas Holdem

Grote Afbeelding :  Bedriegen de bij Duidelijke Dekken Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken in Texas Holdem

Productdetails:
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

duidelijk kaartdek

,

duidelijke kaartenpook

             

                    Bedriegen de bij Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat…

 

De bij is een merk van de casinokaart, de waarvan huidige versies een blauwe of rode niet-gegrenste diamantrug hebben. Het heeft de norm voor goede kwaliteit sinds zijn eerste productie in 1892 bepaald. De bijendekken zijn vergelijkbaar met Fietsdekken, hoewel de voorraad die wordt gebruikt om de eerstgenoemden en de laatstgenoemden te maken verschillend is. De bijenkaarten, met de gepatenteerde deklaag en uniek eindigen, kunnen uw spelen superieure misstap geven breken en voelen.
 
De bijendekken die wij zijn verschillend van de regelmatige hebben verkocht aangezien zij voor pook bedriegen voorgenomen zijn. Wij maken gewoonlijk twee types van dergelijke Bijendekken: De bij merkte terug dekken en de Bijenrand merkte dekken. in pook te werken bedrieg, moet de eerstgenoemde samen met de glazen van het pookperspectief worden gebruikt (contactlenzen of zonnebril), en de laatstgenoemde vereist aan gebruikt samen met het systeem van de pookanalysator.
 
Wij passen de meest geavanceerde technologie en het materiaal op tekens van de druk de onzichtbare inkt op de kaartruggen en de kaartranden toe. Ondanks de tekens, is er bijna geen chromatische aberratie tussen de Bij duidelijke dekken en de Bijen originele dekken. Zowel merkt de rug en de randtekens zijn waterbestendig en slijtvast, geschikt om door pookcamera's worden afgetast zelfs nadat wij de kaarten tegen de lijst wrijven of hen in water onderdompelen. Zij kunnen unfading blijven zolang 2 jaar!
 
Naast Bij, zijn de duidelijke dekken van veel andere merken ook beschikbaar bij ons bedrijf, zoals Vliegenier, Fiets, Copag, KEM, Fournier, Da Vinci, Modiano, Dal Koninklijke Zwarte, etc. Bovendien, wij kunnen uw kaartdekken in duidelijke dekken ook verwerken als u houdt van. Welkom om ons te contacteren!
 
Bedriegen de bij Duidelijke Dekken Duidelijke Speelkaarten voor het Gokken in Texas Holdem 0

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613622299958

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)