Thuis ProductenPookanalysator

De recentste van de Pook Bedriegende Apparaten van AKK A1 de Pookvoorspeller voor kent Pookresultaten

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De recentste van de Pook Bedriegende Apparaten van AKK A1 de Pookvoorspeller voor kent Pookresultaten

China De recentste van de Pook Bedriegende Apparaten van AKK A1 de Pookvoorspeller voor kent Pookresultaten leverancier

Grote Afbeelding :  De recentste van de Pook Bedriegende Apparaten van AKK A1 de Pookvoorspeller voor kent Pookresultaten

Productdetails:

Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

   

                      De recentste de Pookanalysator van AKK A1 om Pook te kennen vloeit vooraf voort

 

 

AKK A1 is onze recentste pookanalysator die op allerlei pookspelen zoals Omaha, Texas Holdem, Vloed kan etc. worden toegepast. Het kan gebruikers laten weten wie de grootste winnaar, de rangen van alle spelers, de hand van de beste en op één na de bestepook of andere pookresultaten is alvorens de spelen begint. U moet enkel de de pookanalysator van AKK A1 voor het soort pookresultaten plaatsen wilt vooraf kennen u. Hier is wat informatie over onze AKK A1, een zuivere Engelse analysator van de versiepook.

 

De de pookanalysator van AKK A1 kan streepjescode duidelijke kaarten in 360 hoekgraad geen kwestie lezen hoe u de kaarten — op de lijst, in uw handen, onder zonneschijn, tegen zonneschijn… plaatst Zijn aftastengamma is 23 tot 48cm in hoogte en 30cm in breedte — groter dan om het even welk van zijn rivalen, en zijn aftastensnelheid is tot 10 keer sneller dan die vorige pookanalysatoren.

 

Er is een speciale sleutel die op AKK A1for het het bedriegen programma beginnen. Het is onmogelijk voor andere mensen om de speciale functies van zulk een normaal-kijkt cellphone te weten te komen aangezien een vingerafdrukidentificatiesysteem in de pookanalysator is geïnstalleerd. AKK A1 kan met alle aftastencamera's in de wereld werken, vooral die onlangs-gemaakt door AKK geroepen AP 10 en AP. Een één tot één Bluetooth-oortelefoon over lange afstand gaat met de pookanalysator, waarmee niemand maar u de pookresultaten kan horen.

 

De de pookanalysator van AKK A1 kenmerkt uitstekend, elegant, in en aantrekkelijk verschijningsontwerp dat op modieus telefoonmodel wordt gebaseerd. Het zijn 5 duim super-groot scherm met IPS HD systeem kan gebruikers een comfortabelere visuele ervaring geven terwijl het in werking stellen van de pookanalysator, en zijn ontwerp nieuw van UI (gebruikersinterface) kan pookspelen veel gemakkelijker maken te leiden. Het heeft 8 kern super-fast cpu, 2G-runtime geheugen en super macht op analysegegevens die gebruikers kunnen helpen pookresultaten zeer snel ontvangen.

De recentste van de Pook Bedriegende Apparaten van AKK A1 de Pookvoorspeller voor kent Pookresultaten

De recentste van de Pook Bedriegende Apparaten van AKK A1 de Pookvoorspeller voor kent Pookresultaten

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)