Thuis ProductenPooksoftware

De Engelse Software van de de Pookanalyse van Versieiphone 5S voor het Lezen niet - duidelijke Kaarten

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De Engelse Software van de de Pookanalyse van Versieiphone 5S voor het Lezen niet - duidelijke Kaarten

China De Engelse Software van de de Pookanalyse van Versieiphone 5S voor het Lezen niet - duidelijke Kaarten leverancier

Grote Afbeelding :  De Engelse Software van de de Pookanalyse van Versieiphone 5S voor het Lezen niet - duidelijke Kaarten

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: PC-014

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
VERRICHTING: Enig & Eenvoudig games: Texas, Omaha, Vloed etc.
erkenningstarief: hoge Ondersteuning: Computer, Android en Iphone Mobiles
Taal: Engels toepassingsgebied: de pook bedriegt

 

 

 

       De Engelse Software van de de Pookanalyse van Versieiphone 5S voor het Lezen niet - duidelijke Kaarten

 

 

De de celtelefoon van Iphone 5S kan als pook het bedriegen hulpmiddel worden ontworpen om het winnen kansen te verhogen en meer fondsen op de pooklijst winnen. Wij zullen een Engelse de analysesoftware van de versiepook installeren om de pookgezichten vooraf te kennen.


Toepassing van de software van de de pookanalyse van Iphone 5S:
De software van de pookanalyse is geïnstalleerd in een Iphone 5S. Het wordt speciaal ontworpen om de niet duidelijke kaarten te lezen zodat kaarten het bedriegen meer in het geheim en gemakshalve kan worden in werking gesteld. Wanneer u behandelt de kaarten, enkel overeenkomst hen over de celtelefoon en zal de camera binnen Iphone kostuum en punt van de kaart lezen, en dan zal de software?? verslag? elk? card pookgezicht? en rapport? aan? speler? automatisch. En u kunt het elke pookgezicht door de minioortelefoon ontvangen.

 

 

Voordelen van de software van de pookanalyse:
Voor één hand, die met andere pook het bedriegen apparaten wordt vergeleken, is de IOS pook het bedriegen software speciaal voor het lezen van de niet duidelijke kaarten, duidelijke niet kaarten. Met dit voordeel, kunt u gemakshalve het bedriegen in werking stellen meer in het geheim en. Anderzijds, wanneer u de kaarten over de celtelefoon behandelt, zal de camera in telefoon duidelijk de kaarten en snel lezen. Dan zult u het kostuum en de waarde van elke kaart één voor één door de draadloze oortelefoon of Bluetooth horen.

 

 

Voor andere soorten pookspelen:
De software van de Iphone5s analyse is goed voor speelchinees? pook, Texas? Holdem, Gelijk Spel, Omaha en andere populaire pookspelen in de wereld. Het is zeer aardig om de kaarten in de hand van de speler te kennen. 

 

 

Voor uw informatie:

Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen worden gebruikt, verdedigt het vermaak en zelf terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun over onze producten terugkoppelen zijn vrij goed wegens de redelijke prijs, de producten van uitstekende kwaliteit en de goede dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

De Engelse Software van de de Pookanalyse van Versieiphone 5S voor het Lezen niet - duidelijke Kaarten

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)