Thuis ProductenPooksoftware

De gelijke het Bedriegen Pooksoftware voor het Melden van Beste Winnaar dient Pook in bedriegt

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De gelijke het Bedriegen Pooksoftware voor het Melden van Beste Winnaar dient Pook in bedriegt

China De gelijke het Bedriegen Pooksoftware voor het Melden van Beste Winnaar dient Pook in bedriegt leverancier

Grote Afbeelding :  De gelijke het Bedriegen Pooksoftware voor het Melden van Beste Winnaar dient Pook in bedriegt

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: PC-009

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
VERRICHTING: Enig & Eenvoudig games: Texas, Omaha, Vloed etc.
erkenningstarief: hoge Ondersteuning: Computer, Android en Iphone Mobiles
Taal: Engels toepassingsgebied: de pook bedriegt

         

 

             De gelijke het Bedriegen Software voor het Melden van Beste Winnaar dient Pook in bedriegt

 

 

De gelijke het bedriegen software kan in mobiele telefoon zoals de telefoons van Iphone of Android-van de cel aan gelezen kostuums en punten van alle kaarten worden geïnstalleerd. Genietend van hoog erkenningstarief, kan het de niet duidelijke kaarten lezen zodat de pook kan op een meer verzwijgbare en gemakkelijkere manier worden in werking gesteld bedriegt.

 

 

Hoe te om het bij Vloed te gebruiken:
De recentste Gelijke het bedriegen software kan in mobiele telefoons zoals iPhone 6 of iPhone 7 worden geïnstalleerd. Gebruikend de ingebouwde cameralens van celtelefoons om niet-non-marked kaarten af te tasten, kan het de pookgezichten van alle kaarten lezen. Aldus, kunt u de kostuums en de punten van kaarten één voor één zonder verdacht van andere mensen kennen. Bovendien, u kunt het plaatsen om de beste winnaarhand te analyseren zodat u de kans zult krijgen om het eindresultaat vóór het kaartengezicht te kennen - omhoog. Dientengevolge, zult u het resultaat door de draadloze minioortelefoon of Bluetooth horen. Het is lonend om te vermelden dat de kaarten over de telefoon tijdens speelspelen zouden moeten worden behandeld, zodat kan de camera de gezichten van de kaarten bij om het even welke hoek duidelijk lezen. Met behulp van deze software, zult u het wedden of vouwen zonder enig risico maken. Uiteindelijk, zult u meer kansen hebben zoveel mogelijk te winnen.

 

 

Hoog erkenningstarief:
Met hoog erkenningstarief, kan de Gelijke het bedriegen software voor Android of Iphone geschikt zijn mobiles. Het punt en de waarde van elke kaart kunnen met 100%-nauwkeurigheid onder zijn lezing worden erkend. Wanneer u de kaarten over de telefoon behandelt, kan de camera de pookkaarten bij om het even welke hoek snel lezen en de software kan het resultaat aan u vertellen zonder enige fout.

 

 

Gemakkelijke en enige verrichting:
Gebruikend dit apparaat, zijn er onnodig voor u om met uw partner te werken zodat kunt u het gehele bedriegen door enige verrichting beëindigen. Het gehele bedriegen is zeer eenvoudig en gemakkelijk. Behandel enkel de kaarten over u telefoon, en u zult het punt en de waarde van elke kaart, of beste winnaarhand volgens uw het plaatsen door oortelefoon of Bluetooth horen.

 

 

Voor andere soorten pookspelen:
Naast Vloed, is deze het bedriegen software om niet duidelijke kaarten te lezen beschikbaar voor andere pookspelen zoals Texas Holdem, 4 kaart-Omaha, 5 kaart-Omaha, 6 hallo-Laag kaart-Omaha en Omaha. En deze software kan op Wold-Pookreis, pook het bedriegen spelen, pookgelijke, privé kaartenspel, de spelen van clubkaarten worden toegepast, magisch toont van duidelijke speelkaarten.

 

Voor uw informatie:

Onze producten hebben veel goed over de hele wereld terugkoppelen van vele klanten van bereikt. U kunt rusten verzekerd over het. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren! Wij heten u komen ons bedrijf welkom onze producten testen en u kunt hen op de scène ervaren.

De gelijke het Bedriegen Pooksoftware voor het Melden van Beste Winnaar dient Pook in bedriegt

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)