Thuis ProductenHet Controlesysteem van het pookspel

De recentste Camera van het Speldgat met het Controlesysteem van het Pookspel voor Texas Holdem

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De recentste Camera van het Speldgat met het Controlesysteem van het Pookspel voor Texas Holdem

China De recentste Camera van het Speldgat met het Controlesysteem van het Pookspel voor Texas Holdem leverancier

Grote Afbeelding :  De recentste Camera van het Speldgat met het Controlesysteem van het Pookspel voor Texas Holdem

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Pms-005

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Cameralens: de lens van de het gatencamera van de spionspeld kleur: Black
Aftastenafstand: binnen 3 m Aftastengebied: 2 m
Machtsvolt: 220V toepassingsgebied: de pook bedriegt

 

 

             De recentste Camera van het Speldgat met Controlesysteem voor Texas Holdem

 

 

Weet u het controlesysteem om te gokken bedriegt? Dit die systeem is populair in vele pookspelen wordt gebruikt.

Wij weten dat de onzichtbare duidelijke kaarten wijd in het gokken worden gebruikt. En zoals we allen weten is die onzichtbaarheid de belangrijkste factor van een pook het bedriegen apparaat. Volg hier wij ons controlesysteem met de camera van het speldgat zouden willen introduceren. Het kan bereiken wat u wilt.

 

 

4 soorten cameralenzen:
Wanneer u duidelijke kaarten in het casino speelt, kunt u een de spioncmaera van het speldgat in de ruimte bevestigen. Met het gebruiken van de de cameralens van het speldgat, kunt u de tekens op de rug van de kaarten van een monitor zoals TV, celtelefoon of computer duidelijk zien. De lens van de het gatencamera van de spionspeld is beschikbaar om te zijn hided in rooksensor, licht geval, plafond en veel andere dingen. En veruit zijn er vier soorten de cameralens van het speldgat op verkoop. Eerste één is infrarode de cameralens van het speldgat. Het is de vroegste cameralens voor gok het bedriegen. De terug duidelijke kaarten voor dit soort lens kunnen door contactlenzen worden gezien, die de tweede lens maakten uit komen. Het tweede soort lens is de zwarte lens van de filtercamera. Zijn verdienste is dat de terug duidelijke kaarten voor het niet door contactlenzen kunnen worden gezien. Daarna, spoedig uit kwam de witte lens van de filtercamera. Zijn gesteunde duidelijke kaarten kunnen niet door de infrarode nok van het speldgat en de zwarte filtercamera worden gezien. Maar dat is niet genoeg. Er is een andere hoogwaardige camera. Het is de recentste camera van het speldgat, de duidelijke kaarten want het niet door om het even welke apparaten kan worden gezien. Wij roepen het ook één tot één camera. De golflengte van de inkt voor de kaarten is zo zelfde zoals de golflengte van de camerafilter.

 

 

Verdienste van de camera van het speldgat met controlesysteem:

Zodra de kaarten zijn behandeld, kan de camera de kaarten aftasten en u kunt het de kaartenpunt en kostuums van de achtergrondmonitor spoedig kennen. Dit gehele systeem kan u helpen geld zonder enige druk winnen.

 

 

Toebehoren van het gehele controlesysteem:
Het speldgat de lenssysteem van de controlecamera verkrijgt een de cameralens van de speldgreep, een ontvanger, een zender, een TV, een paar oortelefoons en verscheidene dekken van duidelijke kaarten.

 

 

Voor uw informatie:

De pookspelers kunnen niet in de keus te zorgvuldig zijn van het bedriegen van apparaten die zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen worden gebruikt, verdedigt het vermaak en zelf terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun over onze producten terugkoppelen zijn vrij goed wegens de redelijke prijs, de producten van uitstekende kwaliteit en de goede dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

De recentste Camera van het Speldgat met het Controlesysteem van het Pookspel voor Texas Holdem

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)