Thuis Productenduidelijke kaartencontactlenzen

Het gokken bedriegt Lichtgevende Duidelijke Kaartenzonnebril, Gokkend Bedriegerszonnebril

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Het gokken bedriegt Lichtgevende Duidelijke Kaartenzonnebril, Gokkend Bedriegerszonnebril

China Het gokken bedriegt Lichtgevende Duidelijke Kaartenzonnebril, Gokkend Bedriegerszonnebril leverancier

Grote Afbeelding :  Het gokken bedriegt Lichtgevende Duidelijke Kaartenzonnebril, Gokkend Bedriegerszonnebril

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SG-001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: colofonium Gewicht: 50g
Stijl: klassieke Centrumdikte: 1,5 mm
Glaswideness: 50 mm games: Texas Holdem, Omaha, Vloed etc.

  

 

                   Lezer van de de Zonnebrilpook van de Claasicstijl de Lichtgevende voor Achter Duidelijke Kaarten

 

 

Als u niet de lichtgevende onzichtbare tekens wilt zien die op de ruggen van regelmatige speelkaarten door lichtgevende contactlenzen worden gedrukt te dragen, kunt u verkiezen om onze lichtgevende zonnebril voor pook te gebruiken bedriegt. Er zijn sommige voordelen om lichtgevende zonnebril te dragen in het gokken.

 

 

Het kan u blik koel maken:

Ons bedrijf verkoopt de lichtgevende zonnebril in modieuze en klassieke stijl. U zult vrij koel dragend onze lichtgevende zonnebril kijken terwijl u pookspelen speelt. Bovendien, de lichtgevende zonnebril wordt gemaakt van plastiek met speciaal materiaal. Zij zijn comfortabel en geschikt om te dragen voor zowel de mens als vrouwen.

 

 

Het kan andere spelers verhinderen om het even welke informatie in uw ogen te lezen:

Soms kunnen andere pookspelers weten of uw pookhand door de micro-uitdrukking op uw gezicht of in uw ogen goed of slecht is. Als u de micro-uitdrukking in uw ogen uw psychologische staten wilt openbaren, kunt u onze lichtgevende zonnebril dragen om andere spelers te verhinderen geen informatie in uw ogen te lezen.

 

 

Het kan u toelaten om de onzichtbare lichtgevende tekens te zien:

Last but not least, kan onze lichtgevende zonnebril, als pook het bedriegen apparaat, u toelaten om de onzichtbare lichtgevende tekens duidelijk te zien die op de ruggen van regelmatige speelkaarten worden gedrukt. Voor de tekens, kunnen wij hen op zowel plastic kaarten als document kaarten drukken en de patronen van de tekens kunnen volgens uw vereiste worden ontworpen.

 

 

Voor uw informatie:

De gokkers kunnen niet in de keus te zorgvuldig zijn van het bedriegen van apparaten die zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen, vermaak worden gebruikt en zelf - defensie terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun terugkoppeling over onze producten is vrij goed wegens de redelijke prijs, de goede productkwaliteit en de grote dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

Het gokken bedriegt Lichtgevende Duidelijke Kaartenzonnebril, Gokkend Bedriegerszonnebril 

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)