Thuis ProductenMagische Kaarttechnologie

De koele Magische Kaart van Kaarttechnologie om Vaardigheden en Technieken van de Truc de de Magische Pook te in eigen zak steken

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De koele Magische Kaart van Kaarttechnologie om Vaardigheden en Technieken van de Truc de de Magische Pook te in eigen zak steken

China De koele Magische Kaart van Kaarttechnologie om Vaardigheden en Technieken van de Truc de de Magische Pook te in eigen zak steken leverancier

Grote Afbeelding :  De koele Magische Kaart van Kaarttechnologie om Vaardigheden en Technieken van de Truc de de Magische Pook te in eigen zak steken

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mpt-014

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

         Professionele Kaart om Vaardigheden en Technieken van de Truc de de Magische Pook te in eigen zak steken

 

 

Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Naast het gokken van het bedriegen apparaten, verkoopt ons bedrijf ook professionele pookvaardigheden en technieken. Haar in dit artikel, concentreren wij ons op de Kaart om Truc te in eigen zak steken.

 

 

Wat is de Kaart om Truc te in eigen zak steken?

De kaart om Magische truc te in eigen zak steken is absoluut fantastisch wanneer het over het tonen komt uw magisch weg aangezien zij de kaarten bij u gooien en „bedelen ons een truc! toon! „Zijn onvoorbereid zal en u het zonder enige voorbereiding behalve het krijgen van één kaart in uw zak, zodra de truc wordt gedaan, het verlaat uw toeschouwers in ontzag van u doen. Het goede ding over deze vrije magische truc is u voor de gek houdt hen dadelijk zelfs alvorens u begint de truc te doen. Zijn Onvoorbereide klassiek en u steelt dadelijk de kaart aan uw zak bij het begin en de truc wordt bijna gedaan.

 

 

Technieken op de Kaart om Truc te in eigen zak steken:

U creeert de illusie door drie kaarten te houden en de hartaas te manipuleren om als de aas van diamanten te kijken. Met de aas van diamanten in de zak, is de rest gemakkelijk.

U plaatst de kaarten voor de aas van harten zodat worden de krommen verwijderd een diamantvorm verschijnt. Dit zal zo het publiek in het geloven van voor de gek houden wat hebben zij gezien is een mirakel in hun ogen.

Het pakt klein in en speelt groot in hun ogen

Het geklets moet glad zijn en als u werkelijk goed wordt, zult u de drie azen zonder aarzeling kunnen waaien om het hart in een diamant te vermommen. En dat is het geheim.

Het zal hen wegblazen en als u slechts dit eens doet, zet neer het dek wanneer u hebt geëindigd en weggegaan, zal het u een geheimzinnige aanwezigheid over u geven en zal het publiek verlaten willend more and more van u.

 

 

Waarom om de Kaart Te in eigen zak steken te leren

De te in eigen zak steken Kaart zal trots u doen en aantoont iedereen dat u magisch met om het even welk dek, met een snelle voorbereiding kunt produceren die zonder menigte het het weten kan worden gedaan. U kunt hen met deze truc van de herschikkingskaart wegblazen die enkel zo koel kijkt.

 

 

Voor uw informatie:

Wij hebben professionele pookspelers om de vaardigheden en de technieken van de klantenpook te onderwijzen. Zo, als u in het leren van onze pookdeskundigen geinteresseerd bent, heet welkom om ons te contacteren!

De koele Magische Kaart van Kaarttechnologie om Vaardigheden en Technieken van de Truc de de Magische Pook te in eigen zak steken

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)