Thuis ProductenMagische Kaarttechnologie

De professionele Trucs van de Uiteindenspeelkaarten van de Besnoeiingsrotatie voor Magisch tonen/Pook bedriegen

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De professionele Trucs van de Uiteindenspeelkaarten van de Besnoeiingsrotatie voor Magisch tonen/Pook bedriegen

China De professionele Trucs van de Uiteindenspeelkaarten van de Besnoeiingsrotatie voor Magisch tonen/Pook bedriegen leverancier

Grote Afbeelding :  De professionele Trucs van de Uiteindenspeelkaarten van de Besnoeiingsrotatie voor Magisch tonen/Pook bedriegen

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mpt-012

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

   

 

               De professionele Besnoeiingsrotatie tipt Magische Pookvaardigheden en Technieken

 

 

Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Naast het gokken van het bedriegen apparaten, verkoopt ons bedrijf ook professionele pookvaardigheden en technieken. Haar in dit artikel, concentreren wij ons op de Technieken van de Kaartrotatie.

 

 

Wat is de Kaartrotatie?

De kaart-Rotatie is gekend als bloeit en het kan indrukwekkend kijken wanneer u magische kaart doet. Zijn niet noodzakelijk toont een kaarttruc maar het uw producertalent in een beter licht als u een kaart op uw middelvinger kunt met succes spinnen.

 

 

Technieken op de Besnoeiingsrotatie:

De kaart-Rotatie vergt één of andere voorbereiding van u aangezien u praktizeert. Probeer om de kaart op uw vinger rechtstreeks in evenwicht te brengen. Neem rechtstreeks de kaart van het dek en druk dan zacht uw duim en middelvinger op het midden van de kaart.

Dan hef uw duim op en zie of is de kaart evenwichtig. Het proberen om het midden van de kaart te vinden is het hardste beetje.

Zo nu hebt u het midden gevonden u uw eerste vinger zult gebruiken om de kaart te spinnen. Druk de vinger in de kaart en trek lichtjes achter het die u de rotatie zal geven om de kaartrotatie te maken.

Dan dwing voorwaarts uw vinger en hef uw duim op genoeg om wrijving tot een minimum te beperken en nog het te houden als spil met u middelvinger. Het zou keurig moeten spinnen.

 

 

Remebmber om geduldig te zijn!

Heel wat tovenaars gebruiken dit type van bloeien om prestaties als zijn indrukwekkend te verbeteren om te bekijken, één kaart het spinnen op een vinger zoals een plaat op een stok. Waard het leren en heel wat praktijk zal nemen aangezien het een tijdje neemt om het correct te doen. Zijn wat wij een knacky beweging noemen. Dat om deze truc te doen zult u een speelkaart en heel wat geduld nodig hebben om het juist ertoe te brengen,

 

 

Voor uw informatie:

Wij hebben professionele pookspelers om de vaardigheden en de technieken van de klantenpook te onderwijzen. Zo, als u in het leren van onze pookdeskundigen geinteresseerd bent, heet welkom om ons te contacteren!

De professionele Trucs van de Uiteindenspeelkaarten van de Besnoeiingsrotatie voor Magisch tonen/Pook bedriegen

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)