Thuis ProductenMagische Kaarttechnologie

Beroeps zelfs en de Oneven van de Kaarttechnologie van de Kaarttruc Magische Vaardigheden en de Technieken

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Beroeps zelfs en de Oneven van de Kaarttechnologie van de Kaarttruc Magische Vaardigheden en de Technieken

China Beroeps zelfs en de Oneven van de Kaarttechnologie van de Kaarttruc Magische Vaardigheden en de Technieken leverancier

Grote Afbeelding :  Beroeps zelfs en de Oneven van de Kaarttechnologie van de Kaarttruc Magische Vaardigheden en de Technieken

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mpt-006

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

           Beroeps zelfs en Oneven Magische de Pookvaardigheden en Technieken van de Kaarttruc

 

 

Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Naast het gokken van het bedriegen apparaten, verkoopt ons bedrijf ook professionele pookvaardigheden en technieken. Haar in dit artikel, concentreren wij ons op de Gelijke en Oneven Kaarttruc.

 

 

Wat is de Gelijke en Oneven Kaarttruc.?

De gelijke en Oneven Kaarttruc is een vrij koele truc. U moet het dek eerst voorbereiden maar de methode is uitstekend en waard het leren. 

 

 

De uiteinden op de Gelijke en Oneven Kaart bedriegen:

U moet beide stapelsgezicht neer uitspreiden zodat kan de toeschouwer een vrije keuze hebben. Dan plukt de toeschouwer één uitgespreide kaart van één, bekijkt het en herinnert het en zette het toen in de andere verspreiding van kaarten. Zij herhalen dan het proces door een kaart te verwijderen uit de andere verspreiding en het te plaatsen in het uitgespreide tegengestelde. U verzamelt nu omhoog de verspreiding in individuele stapels en Re spreiden hen uit gezicht - omhoog. Komt hier nu het magische beetje. U tast zorgvuldig door de kaarten af en kiest de twee kaarten uit de toeschouwer koos en u neemt een boog bij het slaan die uit het uitvoeren van deze truc en het voor de gek houden van uw publiek komt.

 

 

Recapitulatie op de truc:

U moet de kaarten in kansen verdelen en maakt met de hefboom en de koning ingedeeld gelijk oneven.

De overeenkomst uit vier stapels van 13 kaarten, 2 stapels van kansen en twee stapels van maakt gelijk.

Breng de 4 13 kaartstapels in deze ordekansen samen, maakt gelijk, Oneven & zelfs.

U bent toen bereid om de truc uit te voeren.

Verdeel het dek in twee en spreid gezicht onderaan elke stapel uit.

Breng een toeschouwer ertoe om een kaart van uitgespreid elk te selecteren en te herinneren en hen terug te plaatsen in het uitgespreide tegengestelde.

Verzamel nu en uitgespreid elk stapelgezicht - omhoog en openbaar dat de kaarten de toeschouwer heeft gekozen. En daar hebt u het. Een grote kaarttruc en een grote reactie als u, praktijk, praktijk praktizeert. Één definitief uiteinde van me moet deze truc met familie en vrienden uitoefenen, maar probeert het voor een spiegel. U zult zich vinden lettend op hoe uw handen zich bewegen, worden de hoeken getoond in realtime.

Het letten van op in een spiegel verhoogt uw voorlichting op hoe u de truc uitvoert. Zijn als u bekijken zich voor de toeschouwer en het kan u slechts helpen uw vaardigheid en presentatie ontwikkelen.

 

 

Voor uw informatie:

Wij hebben professionele pookspelers om de vaardigheden en de technieken van de klantenpook te onderwijzen. Zo, als u in het leren van onze pookdeskundigen geinteresseerd bent, heet welkom om ons te contacteren!

Beroeps zelfs en de Oneven van de Kaarttechnologie van de Kaarttruc Magische Vaardigheden en de Technieken

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)