Thuis ProductenMagische Kaarttechnologie

Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang

China Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang leverancier

Grote Afbeelding :  Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mpt-001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

   

 

                     Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang

 

 

Naast het gokken van het bedriegen apparaten, verkoopt ons bedrijf ook professionele pookuiteinden en technieken. Haar in dit artikel, zullen wij u aan de nieuwe uiteinden en de technieken op Blackjack, Strook en Hindoese schuifelgang introduceren.

 

 

De blackjackschuifelgang:

Zo doen de handelaars het, hoofdzakelijk omdat (na veel praktijk) dit de schuifelgang is die de minste schade aan de kaarten aanricht. Er zijn het minimale buigen, maar u krijgt hetzelfde effect zoals een gewone schuifelgang. Met overvloed van praktijk, kijkt deze schuifelgang als u is nauwelijks beweegt de kaarten bij allen.

1. Regel het dek (krijg het in een keurige stapel). Snijd het dek zodat hebt u 2 stapels die over gelijke in grootte, zijn en die regelen. Leg horizontaal de twee stapels voor u, met de twee binnen en bodemhoeken die direct op u richten.

2. Zet uw duimen tegen die twee hoeken, en uw wijsvingers tegen de tegenovergestelde hoeken. Uw andere vingers zouden een strakke greep op de kaarten op zijn plaats moeten hebben.

3. Gebruik uw duimen om de hoeken te trekken omhoog, de twee helften van het dek samentrekken zich dichter, dan de daling-als kaarten laten een regelmatige schuifelgang, maar slechts het gebruiken van een kleine hoek van het dek. De eigenlijke hoeken van de kaarten zouden nu samen moeten worden geschuifeld.

4. Duw de onderling verbonden kaarten terug samen, regel het dek, en herhaal.

 

 

De strookschuifelgang:

Ooit gezien neem iedereen secties van het dek, zetten het neer, dan plaats de andere helft op hoogste-over- en over opnieuw? Dat is een strookschuifelgang, of wat als runnen van besnoeiingen gekend is. De eerste stap is te leren hoe te om het dek te snijden om te schuifelen, een proces een beetje specifieker dan eenvoudig lancerend de hoogste helft kaarten. 

1. Plaats het dek facedown horizontaal voor u. Met beide handen, begrijp het dichtst de kant aan u met uw duimen, en de overkant met uw vingers. Het kan helpen om de vingers van uw linkerhand te houden die lichtjes van de lijst wordt opgeheven, zodat het dek ook opgeheven is. 

2. Met uw rechts, begrijp een kleine sectie kaarten met uw duim en wijsvingers, en verwijder uit het dek. Gebruik uw linkerhand om de rest van het dek op zijn plaats te houden. 

3. Plaats dek-binnen de kleine sectie kaarten terug in het midden, bij de bodem, waar u wilt. Regel het dek. Herhaal 4-5 keer met een verschillende sectie van het dek. 

 

 

De Hindoese schuifelgang:

Deze schuifelgang is a palmed versie van de Strookschuifelgang. Het vereist wat praktijk om het neer te worden correct, maar kijkt indrukwekkend zodra u juist het hebt.

1. Houd het dek in de palm van uw linkerhand pit-verslaat. Greep licht. Uw duim en middelvingers zouden zich boven de bovenkant van het dek moeten uitbreiden.

2. Gebruikend de wijsvinger en de duim van uw rechts, trek dek-ongeveer zacht aan een sectie van ¾ van het dek van onderst-uit binnen één enkele stapel. Verlaat het blijven ¼ van het dek in uw linkerhand.

3. Hang de stapel kaarten in uw rechts meer dan de stapel in uw linkerhand. Gebruikend de middelvinger en de duim van uw linkerhand, trek een paar kaarten van de stapel in de bovenkant van uw rechts. De rechtse kaarten zouden bovenop uw linkerstapel moeten landen.

4. Blijf nemend secties vanaf de bovenkant van de stapel in uw rechts en plaatsend het in uw linkerhand. Wanneer u uit kaarten in uw rechts loopt, neem een andere ¾ van de bodem van het dek in uw linkerhand, en herhaal stappen 1-4. 

 

 

Voor uw informatie:

Wij hebben professionele pookspelers om de vaardigheden en de technieken van de klantenpook te onderwijzen. Zo, als u in het leren van onze pookdeskundigen geinteresseerd bent, heet welkom om ons te contacteren!

 

Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang

Nieuwe Uiteinden en Technieken op Blackjack, Strook en Hindoese Schuifelgang

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)