Thuis ProductenHet baccarat bedriegt Systeem

Iedereen in één Baccarat van de de Pookanalysator van AKK K4 bedriegt Systeem met het Bedriegen van Software

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Iedereen in één Baccarat van de de Pookanalysator van AKK K4 bedriegt Systeem met het Bedriegen van Software

China Iedereen in één Baccarat van de de Pookanalysator van AKK K4 bedriegt Systeem met het Bedriegen van Software leverancier

Grote Afbeelding :  Iedereen in één Baccarat van de de Pookanalysator van AKK K4 bedriegt Systeem met het Bedriegen van Software

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Paakk-406

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic kleur: Black
taalmontages: Het Engels/Chinees Aftastenafstand: 25 - 48cm
games: Texas holdem, Omaha, Vloed etc. Verschijningsontwerp: Samsung-ontwerp

 

 

           Alles inbegrepen - één de Pookanalysator van AKK K4 met Baccarat het Bedriegen Software

 

Onze de pookanalysator van AKK K4 is een groot het bedriegen apparaat voor vele pookspelen zoals Omaha, Texas holdem en Gelijk. Het kan u laten weten wie de grootste winnaar, de rangen van alle spelers, de hand van de beste en op één na de bestepook of andere pookresultaten is alvorens de spelen begint. U moet enkel de pookanalysator voor het soort pookresultaten plaatsen wilt vooraf kennen u. Met de Baccarat het bedriegen software, is het ook een groot wapen voor het bedriegen van Baccarat. Voor meer informatie over zulk een AKK K4, te lezen gelieve de volgende passages.

 

 

Aftastenbreedte:

AKK K4 wordt het bevestigd met een dubbele lens de waarvan aftastenbreedte zo als twee keer dat van zijn vroegere generaties is, geschikt om streepjescode duidelijke kaarten en pookresultaten te melden sneller, nauwkeurig en stabiel geen kwestie zijn het scherm naar boven of naar onder gezichten te lezen.

 

 

P5 bluetooth drijven versterker aan:

Een de machtsversterker is van P5 bluetooth bevestigd in de de pookanalysator van AKK K4, die maakt het kan die geluid duidelijker zelfs in de verre afstand melden.

 

 

Specifieke afstandsbediening:

De afstandsbediening, die de dubbele lens kan ver controleren, wordt gewijd aan AKK K4.

 

 

Programmamontages:

Er zijn verschillende programmamontages in onze AKK K4 voor uw keus als één voor één het lezen van pookkaarten of direct het melden van pookresultaten: de eerste winnaar, tweede winnaar of de rang van elke pookhand met een oortelefoon die met de de pookwaarzegger gaan van AKK K4 u het rapporteringsgeluid kunt duidelijk horen.

 

 

Verschijningsontwerp:

De de pookanalysator van AKK K4 kenmerkt het originele ontwerp van de de telefoonverschijning van S4 mobiele met 5 duim full-view high-definition LCD scherm. Het sis een echte slimme cellphone, die u toestaan om vraag te maken, massages te verzenden, muziek enz. te downloaden. In het dagelijkse leven.

 

 

Voor uw informatie:

De pookspelers kunnen niet in de keus te zorgvuldig zijn van het bedriegen van apparaten die zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen worden gebruikt, verdedigt het vermaak en zelf terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun over onze producten terugkoppelen zijn vrij goed wegens de redelijke prijs, de producten van uitstekende kwaliteit en de goede dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

Iedereen in één Baccarat van de de Pookanalysator van AKK K4 bedriegt Systeem met het Bedriegen van Software

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)