Thuis ProductenPookanalysator

Recentste Omaha Alles inbegrepen - één de Pookwaarzegger van CVK 500 met Één HD-Camera

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Recentste Omaha Alles inbegrepen - één de Pookwaarzegger van CVK 500 met Één HD-Camera

China Recentste Omaha Alles inbegrepen - één de Pookwaarzegger van CVK 500 met Één HD-Camera leverancier

Grote Afbeelding :  Recentste Omaha Alles inbegrepen - één de Pookwaarzegger van CVK 500 met Één HD-Camera

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Pacvk-5006

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic kleur: Black
taalmontages: Engels/Chinees/Rusland Aftastenafstand: 24 - 48cm
Breedte: 35cm Hoogte: 20 cm

 

 

                     Recentste Omaha Alles inbegrepen - één de Pookwaarzegger van CVK 500 met Één HD-Camera

 

 

Onze de pookwaarzegger van CVK 500 is een groot het bedriegen apparaat voor vele pookspelen zoals Omaha. Het kan u laten weten wie de grootste winnaar, de rangen van alle spelers, de hand van de beste en op één na de bestepook of andere pookresultaten is alvorens de spelen begint. U moet enkel de pookwaarzegger voor het soort pookresultaten plaatsen wilt vooraf kennen u. Voor meer informatie over onze CVK 500, te lezen gelieve de volgende passages.

 

 

Grote Aftastenschaal:

Naast het niet kunnen spelresultaten met het zijn scherm melden naar boven of naar onder, kan de de pookanalysator van CVK 500 ook werken aangezien het in een grote schaal wordt bewogen.
 

 

High-definition Software van de Beelderkenning:

Een high-definition software van de beelderkenning is geïnstalleerd in de pookanalysator van CVK 500, die de nauwkeurigheid van beelderkenning heeft verbeterd, die de het spelresultaten stabiel maken van het analysatorrapport sneller, nauwkeurig en.

 

 

Twee Originele Correcte Transmissiefuncties:

CVK 500 pookanalysator twee originele correcte transmissiefuncties, d.w.z., het rapporteringsgeluid hebben kan niet alleen door een traditionele oortelefoon worden overgebracht, maar ook

door een één tot één digitale oortelefoon, pas ontwikkeld voor CVK-pookanalysator.
 

 

Twee Originele Functies van de Beeldtransmissie:

De de pookanalysator van CVK 500 heeft twee originele functies van de beeldtransmissie -- 2-4G de analoge transmissiefunctie en de beeldtransmissie functioneren. Onder zijn gelijkaardige of concurrerende producten, is de de pookanalysator van CVK 500 enige die twee functies van de beeldtransmissie tot dusver in de markt heeft.

 

 

Taalmontages:

Onze CVK 500 heeft montages in drie talen: Het Engels, Chinees en Rusland.

 

 

Voor uw informatie:

De gokkers kunnen niet in de keus te zorgvuldig zijn van het bedriegen van apparaten die zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen, vermaak worden gebruikt en zelf - defensie terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun terugkoppeling over onze producten is vrij goed wegens de redelijke prijs, de goede productkwaliteit en de grote dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

Recentste Omaha Alles inbegrepen - één de Pookwaarzegger van CVK 500 met Één HD-Camera

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)