Thuis ProductenMahjong het Bedriegen Apparaten

De Camera van de leerriem voor van van de Aftastenmahjong, Domino en Pai Gow Tekens

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De Camera van de leerriem voor van van de Aftastenmahjong, Domino en Pai Gow Tekens

China De Camera van de leerriem voor van van de Aftastenmahjong, Domino en Pai Gow Tekens leverancier

Grote Afbeelding :  De Camera van de leerriem voor van van de Aftastenmahjong, Domino en Pai Gow Tekens

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mc-001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Cameralens: dynamisch en high-definition Aftastenafstand: 2548cm
Aftastenbreedte: 25cm Aftastenwaaier: 30cm
Werkuren: 8 Batterij: lage machtsconsumptie

   

 

        De Camera van de leerriem voor van van de Aftastenmahjong, Domino en Pai Gow Tekens

 

 

Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en Dominospelen. Onze het bedriegen producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen worden gebruikt, verdedigt het vermaak en zelf terwijl het spelen van deze spelen.

De aftastencamera is één van onze hoofd het bedriegen producten. Wij vermommen gewoonlijk een aftastencamera als dagelijks punt vermijden aantrekkend aandacht en wekkend verdenking van andere spelers, zoals een autosleutel, een aansteker, een machtsbank en dergelijke. Hier in dit artikel, zullen wij u aan onze onze camera van de leerriem introduceren.

 

 

Voor het lezen van het Mahjong, Domino en van Pai Gow tekens:

De meeste aftastencamera's die wij verkopen zijn voorgenomen voor de tekens van de lezingspook, terwijl deze camera van de leerriem voor het lezen van de tekens wordt gebruikt die wij op de rug van Mahjongtegels, Dominotegels en de tegels van Pai gow met onze speciale onzichtbare inkt hebben gedrukt. Geen andere soorten aftastencamera's kunnen voor dat doel worden gebruikt. Door de camera van de leerriem, kunt u die tekens op het scherm van TV duidelijk zien of van cellphone.

 

 

Korte aftastenafstand en lange aftastenafstand:

De korte aftastenafstand van de camera van de leerriem is 2040cm, en de lange aftastenafstand is 1.5m.

 

 

Het goede verbergen:

Er is geen behoefte aan u om zich ongerust te maken dat de camera door andere spelers zou kunnen zijn te weten gekomen aangezien het zo klein en volledig verzwijgbaar is.

 

 

Voor uw informatie:

De gokkers kunnen niet in de keus te zorgvuldig zijn van het bedriegen van apparaten die zij bedoelen aan de het gokken plaats te nemen. Wanneer het over het kopen van het gokken het bedriegen apparaten komt, zou u een bedrijf moeten benaderen dat uw vertrouwen voor hen verdient. Ons bedrijf specialiseert zich in de productie van allerlei het bedriegen van apparaten voor alle vormen van het gokken van, met inbegrip van pookspelen, Mahjongspelen, dobbelt spelen en dominospelen. Wij zijn in deze lijn vele jaren geweest, altijd toepassend de recentste en meest geavanceerde technologie op de procedure om onze het bedriegen producten te maken. Deze producten kunnen voor het gokken trucs, privé spelen worden gebruikt, verdedigt het vermaak en zelf terwijl het spelen van pookspelen. Wij hebben over de hele wereld klanten van en hun over onze producten terugkoppelen zijn vrij goed wegens de redelijke prijs, de producten van uitstekende kwaliteit en de goede dienst. Wij hebben wijden ons altijd aan het ontwikkelen van en het verbeteren van onze productenvoorraad om aan de eisen en de eisen van onze klanten te voldoen, en wij zullen ons beste blijven proberen om ons en onze klanten te maken een win-win situatie krijgen. Ons bedrijf verdient uw vertrouwen!

De Camera van de leerriem voor van van de Aftastenmahjong, Domino en Pai Gow Tekens

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)