Thuis Productenduidelijke speelkaarten

Bedriegen de Duidelijke Speelkaarten van de bruggrootte KEM Pantheon 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Bedriegen de Duidelijke Speelkaarten van de bruggrootte KEM Pantheon 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst

China Bedriegen de Duidelijke Speelkaarten van de bruggrootte KEM Pantheon 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst leverancier

Grote Afbeelding :  Bedriegen de Duidelijke Speelkaarten van de bruggrootte KEM Pantheon 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk-011

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic kleur: blauw/purple
Kwaliteit: wasbaar en duurzaam Maat: Bruggrootte
index: jumboindex/regelmatige index toepassingsgebied: de pook bedriegt

 
 
                    100% de plastic Duidelijke Kaarten van KEM Pantheon 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst bedriegen
 
 
KEM-het Pantheondek is vrijwel onmogelijk te deuken of te plooien aangezien zij van een uniek mengsel van document en plastiek worden gemaakt dat superieure flexibiliteit en sterkte voor langdurig gebruik verstrekt. Worden de duidelijke kaarten van KEM Pantheon fijn verwerkt met pookprinter en onzichtbare inkt van KEM-de Pantheonspeelkaarten van uitstekende kwaliteit is Er geen chromatische aberratie tussen de eerstgenoemden en de laatstgenoemden na onze mechanische verwerking. Bovendien, de duidelijke kaarten van KEM Pantheon zijn niet elkaar kleverig, gevend u de originele hand voel.
Ons bedrijf veroorzaakt twee types van de duidelijke kaarten van KEM Pantheon: KEM-Pantheon merkte terug kaarten (de tekens, die op de kostuums en de aantallen wijzen, kunnen in het midden of op de witte raad die van de kaartrug) en KEM-Pantheonkant duidelijke kaarten (de tekens worden gedrukt, op de streepjescodes wijzen, zijn gedrukt langs de rand van de kaarten). En wij kunnen de tekens volgens uw redelijk vereiste ook maken. Vergeleken met veel van onze tegenhangers die een paar dagen nodig hebben om duidelijke kaarten te maken, hebben wij enkel een paar uren nodig om dat te doen.
Deze tekens zijn onzichtbaar aan menselijke blote ogen, dan op welke manier kunt u met de duidelijke kaarten van KEM Pantheon bedriegen?
 
 
Door de Lens van de Spioncamera Te gebruiken om KEM-Pantheon Terug Duidelijke Kaarten te lezen
U kunt onze lenzen van de spioncamera gebruiken die de tekens te lezen op de rug van KEM-Pantheonspeelkaarten worden gedrukt met infrarode onzichtbare inkt, laser onzichtbare inkt en light-less onzichtbare inkt. Er zijn drie soorten dergelijke terug duidelijke kaarten. De infrarode inkt duidelijke kaarten kunnen door de infrarode lens van de spioncamera, de cameralens van de laserspion (zowel generatie 2 als 5) en light-less lens van de spioncamera worden gelezen, terwijl slechts light-less lens van de spioncamera zijn overeenkomstige tekens kan erkennen. KEM-Pantheon terug duidelijk de kaarten met onzichtbare inkt van de 2de generatielaser kunnen worden gemaakt door de cameralens van de laserspion van zowel generatie 2 als 5 worden gelezen, maar slechts kan de 5de laser van de de spioncamera van de generatielaser u toelaten om zijn overeenkomstige fluorescente tekens te zien dat. Aangezien hun magisch deel volledig verzwijgbaar is, kijken deze lenzen van de spioncamera hetzelfde als gemeenschappelijke degenen en zij verzenden signalen gebruikend WIFI de Verschillende niveaus van definitie van deze lenzen van de spioncamera u verschillende visuele ervaring kunnen geven. Zo als u eis ten aanzien van hun definitie hebt, zijn er drie niveaus voor uw keus: 360P, 720P, 1080P. Groter is het aantal, duidelijker kunt u die tekens zien.
 
 
Door Contactlenzen Te gebruiken om KEM-Pantheon Terug Duidelijke Kaarten te zien
U kunt onze speciale contactlenzen gebruiken die de tekens te zien op de rug van KEM-Pantheonspeelkaarten worden gedrukt met lichtgevende inkt en andere lichte inkt van verschillende golflengten. Er zijn drie soorten dergelijke terug duidelijke kaarten en elke soort kan slechts door zijn overeenkomstige afzonderlijke contactlenzen worden gelezen. De lichtgevende inkt duidelijke kaarten zijn gelanceerd in markt jarenlang en bereikt populariteit voor het maken van een goed team met de lichtgevende contactlenzen in het bedriegen bij pookspelen. Nochtans, heeft hun bekendheid hen van hun geheimhouding geroofd en bijgedragen tot de uitvinding van andere types van afzonderlijke terug duidelijke kaarten. Het grootste voordeel van deze duidelijke kaarten is dat zij, als het bedriegen van apparaten, niet in breed gebruik zijn gezet. Hun bestaan is nog onbekend aan vele mensen, die u grotere kansen geven om bij pookspelen te bedriegen zonder is te weten gekomen. Alle contactlenzen worden gemaakt van materieel, comfortabel van uitstekende kwaliteit aan slijtage en onschadelijk aan menselijke ogen. De mensen van verschillende gebieden kunnen verschillende eis ten aanzien van de kleur van de contactlenzen wegens hun oogkleur hebben. Maar toch heeft ons bedrijf contactlenzen van verschillende kleuren voor verkoop, zoals zwart-oogcontactlenzen, grijs-oogcontactlenzen, blauw-oogcontactlenzen en groen-oogcontactlenzen. Wat er ook uw oogkleur is, zal er geschikte contactlenzen voor u zijn. De graad en centrumdiameter die (zich van 4mm tot 12mm uitstrekken) van de lenzen kan volgens uw vereiste ook worden aangepast.
 
 
Door Pookanalysator Te gebruiken om KEM-Pantheonkant Duidelijke Kaarten af te tasten
U kunt onze pookanalysatoren gebruiken die de tekens af te tasten langs de rand van KEM-Pantheonspeelkaarten worden gedrukt met de inkt van IRL, UVinkt en laserinkt. Er zijn vijf soorten dergelijke duidelijke kaarten en elke soort kan slechts door hun te corresponderen allen in één pookanalysator worden afgetast. De cameralens binnen deze pookanalysatoren kan wordt uitgerust de code van de duidelijke kaarten en de spelenresultaten van de overdrachtpook nauwkeurig aan een draadloze oortelefoon snel decoderen die. Slechts die kan de gebruiker de resultaten horen aan de oortelefoon worden overgebracht volledig binnen het oor wordt verborgen.
 
 
Wat meer is:
Behalve hierboven vermeld die, verkoopt ons bedrijf ook veel andere het bedriegen apparaten voor pookspelen als het bedriegen van pookschoenen en automatische het bedriegen shufflers, die ook met onze duidelijke kaarten van KEM Pantheon in pook kunnen werken bedriegen.
Bedriegen de Duidelijke Speelkaarten van de bruggrootte KEM Pantheon 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)