Thuis Productenduidelijke speelkaarten

De onzichtbare Duidelijke Speelkaarten van Da Vinci Neve, Pook bedriegen Gokkers Duidelijk Dek

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De onzichtbare Duidelijke Speelkaarten van Da Vinci Neve, Pook bedriegen Gokkers Duidelijk Dek

China De onzichtbare Duidelijke Speelkaarten van Da Vinci Neve, Pook bedriegen Gokkers Duidelijk Dek leverancier

Grote Afbeelding :  De onzichtbare Duidelijke Speelkaarten van Da Vinci Neve, Pook bedriegen Gokkers Duidelijk Dek

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk-017

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic kleur: rood/blauw
Kwaliteit: wasbaar en duurzaam Maat: Bruggrootte
index: jumboindex/regelmatige index toepassingsgebied: de pook bedriegt

 

 

    100% de plastic Duidelijke Speelkaarten van Da Vinci Neve voor Pook bedriegen

 

 

Worden de duidelijke kaarten van da Vinci Neve fijn verwerkt met pookprinter en onzichtbare inkt van speelkaarten de van uitstekende kwaliteit van Da Vinci Neve, één van de beste speelkaarten in de wereld. Er is geen chromatische aberratie tussen de eerstgenoemden en de laatstgenoemden na onze mechanische verwerking. Bovendien, de duidelijke kaarten van Da Vinci Neve zijn niet elkaar kleverig, gevend u de originele hand voel.

Ons bedrijf veroorzaakt twee soorten Da Vinci Neve merkte kaarten: Da Vinci Neve merkte terug kaarten (de tekens, die op de kostuums en de aantallen wijzen, kunnen in het midden of op de witte raad die van de kaartrug) en de duidelijke kaarten van Da Vinci Neve kant (de tekens worden gedrukt, op de streepjescodes wijst, zijn gedrukt langs de rand van de kaarten). En wij kunnen de tekens volgens uw redelijk vereiste ook maken. Vergeleken met veel van onze tegenhangers die een paar dagen nodig hebben om duidelijke kaarten te maken, hebben wij enkel een paar uren nodig om dat te doen.

Naast het merken van de speelkaarten van Da Vinci Neve op verschillende manieren, merken wij hen ook voor verschillende het bedriegen apparaten.

 


Wij merken de Speelkaarten van Da Vinci Neve voor Contactlenzen
Voor contactlenzen om in pook te werken bedrieg, merken wij de speelkaarten van Da Vinci Neve met lichtgevende inkt en andere lichte inkt van verschillende golflengten om drie soorten terug duidelijke kaarten te maken. De kaarten van elke soort kunnen slechts door hun overeenkomstige afzonderlijke contactlenzen worden gelezen. De lichtgevende inkt duidelijke kaarten zijn op de markt jarenlang geweest en een reputatie voor het maken van een goed team met de lichtgevende contactlenzen gehad. Hun populariteit heeft hen van hun geheimhouding geroofd, die heeft bijgedragen tot de uitvinding van de twee andere soorten terug duidelijke kaarten. Hun bestaan is nog onbekend aan vele mensen, die u grotere kansen kunnen geven om bij pookspelen te bedriegen zonder is te weten gekomen door andere spelers. Deze contactlenzen zijn comfortabel en onschadelijk om te dragen aan uw ogen. Er is geen behoefte aan u om zich ongerust te maken dat zij de kleur van uw ogen kunnen veranderen, waarbij verdenking van andere spelers wordt gewekt omdat de contactlenzen van verschillende kleuren voor uw keus, zoals zwart-oogcontactlenzen, grijs-oogcontactlenzen, blauw-oogcontactlenzen en groen-oogcontactlenzen beschikbaar zijn. Wat er ook uw oogkleur is, zal er geschikte contactlenzen voor u zijn. Bovendien kunnen de graad en de centrumdiameter die (zich van 4mm tot 12mm uitstrekken) van deze lenzen volgens uw vereiste worden aangepast.

 

 

Wij merken de Speelkaarten van Da Vinci Neve voor de Lenzen van de Spioncamera

Voor spioncamera bedriegen de lenzen om in pook te werken, merken wij de speelkaarten van Da Vinci Neve met infrarode onzichtbare inkt, laser onzichtbare inkt en light-less onzichtbare inkt om drie andere soorten terug duidelijke kaarten te maken. In tegenstelling tot de infrarode inkt duidelijke kaarten, die door de infrarode lens van de spioncamera, de cameralens van de laserspion (zowel generatie 2 als 5) en light-less lens van de spioncamera kunnen worden gelezen, zijn de light-less inkt duidelijke kaarten herkenbaar slechts aan hun overeenkomstige lens van de spioncamera, light-less. Terug duidelijk van KEM Paisley de kaarten die met onzichtbare inkt van de 2de generatielaser kunnen worden gemaakt door de cameralens van de laserspion van zowel generatie 2 als 5 worden gelezen, maar slechts kan de 5de laser van de de spioncamera van de generatielaser zijn overeenkomstige fluorescente tekens identificeren. Deze spioneren cameralenzen kijken hetzelfde als gemeenschappelijke degenen met hun magisch volledig verzwijgbaar deel. Zij verzenden signalen gebruikend WIFI en stellen die tekens op het scherm van TV of van cellphone voor. De duidelijkheid van die tekens die op het scherm worden getoond kan door het niveau van definitie van deze lenzen van de spioncamera worden uitgevoerd. Zo als u eis ten aanzien van hun definitie hebt, zijn er drie verschillende niveaus van definitie voor uw keus: 360P, 720P, 1080P. Hoger is het niveau, beter is de visuele ervaring!

 


Wij merken de Speelkaarten van Da Vinci Neve voor Pookanalysatoren
Voor pookanalysatoren om in pookspelen te werken die bedriegen, merken wij de speelkaarten van Da Vinci Neve met de inkt van IRL, UVinkt en laserinkt om vijf soorten kant duidelijke kaarten te maken. De kaarten van elke soort kunnen slechts door hun overeenkomstige pookanalysator worden gelezen. Elk van deze pookanalysatoren zijn uitgerust met een camera waarbinnen de streepjescodes van de duidelijke kaarten bij een snelle snelheid (binnen 0.1s) kan aftasten en brengen de resultaten van pookspelen zonder enige fout aan een draadloze oortelefoon over. Deze oortelefoon die volledig binnen het oor wordt verborgen kan niemand anders toelaten maar u om de resultaten te horen duidelijk, waarbij u wordt gelaten het resultaat van elk pookspel vooraf kennen.

 


Wat meer is:

Ons bedrijf merkt ook de speelkaarten van Da Vinci Neve want veel andere het bedriegen apparaten om in pook te werken, zoals de contactlenzen van IRL, de zonnebril van IRL, het bedriegen pookschoenen en automatische het bedriegen shufflers bedriegen.

De onzichtbare Duidelijke Speelkaarten van Da Vinci Neve, Pook bedriegen Gokkers Duidelijk Dek

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)