Thuis Productenduidelijke speelkaarten

Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen

China Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen leverancier
Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen leverancier Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen leverancier Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen leverancier Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen leverancier

Grote Afbeelding :  Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk-014

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic rood/blauw: rood/blauw
Kwaliteit: wasbaar en duurzaam Maat: pookgrootte/bruggrootte
index: jumboindex/regelmatige index toepassingsgebied: de pook bedriegt

 

 

                    Hoog - bedriegen de kwaliteits Plastic Koninklijke Duidelijke Speelkaarten voor Pook

 

 

De koninklijke kaarten kenmerken verscheidene verschillende modieuze achterontwerpen met geometrische patronen. Zij worden gemaakt van 100% plastic, wasbaar, duurzaam en uiterst playable zonder hun duurzaamheid, veerkracht en scherpte te offeren. Zij zijn uitstekend voor pookspelers die vaak pookspelen spelen en een dek van grote, flexibele plastic kaarten willen dat niet de slijtage en de scheur van de meeste kaarten toont.

De koninklijke duidelijke kaarten werden fijn verwerkt door de Koninklijke speelkaarten van uitstekende kwaliteit met pookprinter en onzichtbare inkt. Er is geen chromatische aberratie tussen de eerstgenoemden en de laatstgenoemden na onze mechanische verwerking. Bovendien, de Koninklijke duidelijke kaarten zijn niet elkaar kleverig, gevend u de originele hand voel.

Ons bedrijf veroorzaakt twee types van Koninklijke duidelijke kaarten: Koninklijke terug duidelijke kaarten (de tekens, die op de kostuums en de aantallen wijzen, kunnen in het midden of op de witte raad die van de kaartrug) en Koninklijke kant duidelijke kaarten (de tekens worden gedrukt, op de streepjescodes wijst, zijn gedrukt langs de rand van de kaarten). En wij kunnen de tekens volgens uw redelijk vereiste ook maken. Vergeleken met veel van onze tegenhangers die een paar dagen nodig hebben om duidelijke kaarten te maken, hebben wij enkel een paar uren nodig om dat te doen.

De koninklijke duidelijke kaarten kunnen met vele verschillende het bedriegen apparaten in pook werken bedriegen:

 

 

Neem contactlenzen bijvoorbeeld:

De koninklijke terug duidelijke die kaarten, met lichtgevende inkt en andere lichte inkt van verschillende golflengten worden verwerkt, kunnen met contactlenzen in pook werken bedriegen. Er zijn drie soorten dergelijke duidelijke kaarten en elk kan slechts door zijn overeenkomstige afzonderlijke contactlenzen worden gelezen. De lichtgevende inkt duidelijke kaarten zijn op de markt jarenlang geweest en een reputatie voor het maken van een goed team met de lichtgevende contactlenzen gehad. Hun populariteit heeft hen van hun geheimhouding geroofd, die heeft bijgedragen tot de uitvinding van de twee andere soorten terug duidelijke kaarten. Hun bestaan is nog onbekend aan vele mensen, die u grotere kansen kunnen geven om bij pookspelen te bedriegen zonder is te weten gekomen door andere spelers. Deze contactlenzen zijn comfortabel en onschadelijk om te dragen aan uw ogen. Er is geen behoefte aan u om zich ongerust te maken dat zij de kleur van uw ogen kunnen veranderen, waarbij verdenking van andere spelers wordt gewekt omdat de contactlenzen van verschillende kleuren voor uw keus, zoals zwart-oogcontactlenzen, grijs-oogcontactlenzen, blauw-oogcontactlenzen en groen-oogcontactlenzen beschikbaar zijn. Wat er ook uw oogkleur is, zal er geschikte contactlenzen voor u zijn. Bovendien kunnen de graad en de centrumdiameter die (zich van 4mm tot 12mm uitstrekken) van deze lenzen volgens uw vereiste worden aangepast.

 

 

Neem de Lenzen van de Spioncamera bijvoorbeeld:

De koninklijke terug duidelijke die kaarten, met infrarode onzichtbare inkt, laser worden verwerkt de onzichtbare inkt en light-less onzichtbare inkt, met de lenzen van de spioncamera in pook kunnen werken bedriegen. In tegenstelling tot de infrarode inkt duidelijke kaarten, die door de infrarode lens van de spioncamera, de cameralens van de laserspion (zowel generatie 2 als 5) en light-less lens van de spioncamera kunnen worden gelezen, zijn de light-less inkt duidelijke kaarten herkenbaar slechts aan hun overeenkomstige lens van de spioncamera, light-less. De koninklijke terug duidelijke die kaarten met onzichtbare inkt van de 2de generatielaser kunnen worden gemaakt door de cameralens van de laserspion van zowel generatie 2 als 5 worden gelezen, maar slechts kan de 5de laser van de de spioncamera van de generatielaser zijn overeenkomstige fluorescente tekens identificeren. Deze spioneren cameralenzen kijken hetzelfde als gemeenschappelijke degenen met hun magisch volledig verzwijgbaar deel. Zij verzenden signalen gebruikend WIFI en stellen die tekens op het scherm van TV of van cellphone voor. De duidelijkheid van die die tekens op het scherm worden getoond kan door het niveau van definitie van deze lenzen van de spioncamera worden uitgevoerd. Zo als u eis ten aanzien van hun definitie hebt, zijn er drie verschillende niveaus van definitie voor uw keus: 360P, 720P, 1080P. Hoger is het niveau, beter is de visuele ervaring!

 

 

Neem Pookanalysatoren bijvoorbeeld:

De koninklijke duidelijke die kaarten, met de inkt van IRL worden verwerkt, UVinkt en laserinkt, kunnen met pookanalysatoren in pook werken bedriegen. Er zijn vijf soorten dergelijke kant merkte kaarten en elk kan slechts door zijn overeenkomstige afzonderlijke pookanalysatoren worden gelezen. Deze pookanalysatoren kunnen u laten weten wie de grootste winnaar, de rangen van alle spelers zal zijn, de hand van de beste en op één na de bestepook of andere spelresultaten alvorens kaarten te behandelen. Zij zijn uitgerust met een camera waarbinnen om de streepjescodes van de duidelijke kaarten kan af te tasten bij een snelle snelheid (binnen 0.1s) en dan de resultaten van pookspelen zonder enige fout overbrengen aan een draadloze oortelefoon. Deze die oortelefoon volledig binnen het oor wordt verborgen kan niemand anders toelaten maar u om de resultaten te horen duidelijk, waarbij u wordt gelaten het resultaat van elk pookspel vooraf kennen.

 

 

Wat meer is:

De koninklijke duidelijke kaarten kunnen ook met een andere het bedriegen apparaten in pook werken bedriegen. zoals de contactlenzen van IRL, de zonnebril van IRL, automatische het bedriegen shufflers, het bedriegen pookschoenen etc., die bij ons bedrijf beschikbaar zijn.

 

 

Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen

Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen

Duidelijke Koninklijke Plastic Speelkaarten voor het Spel van de Clubpook het Bedriegen

 

 

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)