Thuis Productenduidelijke speelkaarten

Duurzame Copag 1546 Duidelijke Pookkaarten, 2 Duidelijk die Kaartdek voor Pook wordt geplaatst bedriegt

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Duurzame Copag 1546 Duidelijke Pookkaarten, 2 Duidelijk die Kaartdek voor Pook wordt geplaatst bedriegt

China Duurzame Copag 1546 Duidelijke Pookkaarten, 2 Duidelijk die Kaartdek voor Pook wordt geplaatst bedriegt leverancier

Grote Afbeelding :  Duurzame Copag 1546 Duidelijke Pookkaarten, 2 Duidelijk die Kaartdek voor Pook wordt geplaatst bedriegt

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk-006

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Plastic kleur: rood/blauw/zwart/gouden/Bourgondië/groen/bruin en oranje
Kwaliteit: wasbaar en duurzaam Maat: pookgrootte
index: jumboindex/regelmatige index toepassingsgebied: de pook bedriegt

   

     

                       100% plastic Copag 1546 Duidelijke Kaarten 2 die Dekken voor Pook worden geplaatst bedriegt

 

 

De Copagkaarten zijn de officiële die kaarten van de World Series van Pookreis, worden uitgebracht om het Kem-merk te wedijveren. Zij zijn wasbaar en duurzaam, geschikt voor duurzame honderden tijden langer dan document of plastiek met een laag bedekte kaarten.  

Copag wordt 1546 duidelijke kaarten fijn verwerkt van Copag van uitstekende kwaliteit 1546 speelkaarten met pookprinter en onzichtbare inkt. Er is geen chromatische aberratie tussen de eerstgenoemden en de laatstgenoemden na onze mechanische verwerking. Bovendien, Copag 1546 duidelijke kaarten is niet elkaar kleverig, gevend u de originele hand voel. 

Ons bedrijf veroorzaakt twee soorten Copag 1546 duidelijke kaarten: Copag 1546 achter duidelijke kaarten (de tekens, die op de kostuums en de aantallen wijzen, kunnen in het midden of op de witte raad die van de kaartrug) en Copag 1546 kant duidelijke kaarten (de tekens worden gedrukt, op de streepjescodes wijzen, zijn gedrukt langs de rand van de kaarten). En wij kunnen de tekens volgens uw redelijk vereiste ook maken. Vergeleken met veel van onze tegenhangers die een paar dagen nodig hebben om duidelijke kaarten te maken, hebben wij enkel een paar uren nodig om dat te doen.

De tekens op Copag 1546 speelkaarten worden gedrukt kunnen niet door menselijke blote ogen worden gezien, dan op welke manier kunnen zij u bij pookspelen dat bedriegen helpen?
 

 

Met behulp van Contactlenzen
Copag 1546 achter duidelijke die kaarten met lichtgevende inkt en andere lichte inkt van verschillende golflengten worden gemaakt kan u helpen met de hulp van drie types van afzonderlijke contactlenzen bedriegen, die hetzelfde als regelmatige degenen kijken. Ten gevolge van het brede gebruik van de lichtgevende inkt duidelijke kaarten, die populariteit voor het maken van een goed team met de lichtgevende contactlenzen in het bedriegen bij pookspelen hebben bereikt, zijn twee andere types van terug duidelijke kaarten uitgevonden om de geheimhouding te verhogen van het bedriegen. Vele mensen kennen nog niets over hun bestaan, dat u grotere kansen kan bieden om zonder is te weten gekomen te winnen. Behalve het comfortabele dragen, zullen deze contactlenzen geen kwaad aan uw ogen doen. Geen behoefte om zich ongerust te maken dat zij de kleur van uw ogen kunnen veranderen, waarbij verdenking van andere spelers wordt gewekt omdat de contactlenzen van verschillende kleuren voor uw keus, zoals zwart-oogcontactlenzen, grijs-oogcontactlenzen, blauw-oogcontactlenzen en groen-oogcontactlenzen beschikbaar zijn. Wat er ook uw oogkleur is, zal er geschikte contactlenzen voor u zijn. Wat meer, de graad en de centrumdiameter die (zich van 4mm tot 12mm uitstrekken) van deze lenzen is kan volgens uw vereiste worden aangepast.
 

 

Met behulp van de Lens van de Spioncamera
Copag 1546 achter duidelijke die kaarten met infrarode onzichtbare inkt, laser onzichtbare inkt en light-less onzichtbare inkt worden gemaakt kan u helpen met de hulp van de lenzen van de spioncamera bedriegen. De infrarode inkt duidelijke kaarten kunnen door de infrarode lens van de spioncamera, de cameralens van de laserspion (zowel generatie 2 als 5) en light-less lens van de spioncamera worden gelezen, terwijl die kaarten duidelijk door light-less inkt slechts door de light-less lens van de spioncamera kunnen worden geïdentificeerd. Copag 1546 achter duidelijke die kaarten met onzichtbare inkt van de 2de generatielaser kan worden gemaakt door de cameralens van de laserspion van zowel generatie 2 als 5 worden gelezen, maar slechts kan de 5de laser van de de spioncamera van de generatielaser zijn overeenkomstige tekens identificeren, die fluorescente degenen zijn. Het magische deel van deze spioneert cameralenzen is volledig verzwijgbaar, makend hen als gemeenschappelijke cameralenzen kijken. Zij verzenden signalen gebruikend WIFI en stellen die onzichtbare tekens op TV van het cellphonescherm voor. De duidelijkheid van die die tekens op het scherm worden getoond kan uitgevoerd door het niveau van definitie van deze lenzen van de spioncamera. Hoger is het niveau, beter de visuele ervaring! Zo als u eis ten aanzien van hun definitie hebt, zijn er drie verschillende niveaus van definitie voor uw keus: 360P, 720P, 1080P.
 

 

Met behulp van Pookanalysator
Copag 1546 kant merkte kaarten met de inkt van IRL worden gemaakt, kunnen de UVinkt en de laserinkt u helpen met de hulp van vijf types van afzonderlijke pookanalysatoren bedriegen die. Aangezien deze tekens langs de rand van de kaarten gedrukt zijn, kunnen zij niet door contactlenzen of de lenzen van de spioncamera worden gezien. Slechts kan hun overeenkomstige pookanalysator hen erkennen. Deze pookanalysatoren zijn binnen uitgerust met een analysatorcamera, die de streepjescodes van de duidelijke kaarten bij een snelle snelheid (binnen 0.1s) en de spelenresultaten van de overdrachtpook zonder enige fout aan een draadloze oortelefoon kan aftasten. Deze die oortelefoon volledig binnen het oor wordt verborgen kan u toelaten die de resultaten duidelijk te horen aan het worden overgebracht terwijl andere spelers niet kunnen.

 

 

Wat meer is:

Ons bedrijf verkoopt ook veel andere het bedriegen producten die u kunnen helpen terwijl de speeldiepookspelen met Copag 1546 kaarten naast de contactlenzen merkten, de lenzen van de spioncamera en de pookanalysatoren, zoals de contactlenzen van IRL, de zonnebril hierboven worden geïntroduceerd van IRL, het bedriegen pookschoenen, automatische het bedriegen shufflers etc. bedriegen.

Duurzame Copag 1546 Duidelijke Pookkaarten, 2 Duidelijk die Kaartdek voor Pook wordt geplaatst bedriegt

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)