Thuis Productenduidelijke speelkaarten

De Chinese Duidelijke Speelkaarten van de Stijlfiets Dierenriem voor het Gokken van Regelmatige Index

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De Chinese Duidelijke Speelkaarten van de Stijlfiets Dierenriem voor het Gokken van Regelmatige Index

China De Chinese Duidelijke Speelkaarten van de Stijlfiets Dierenriem voor het Gokken van Regelmatige Index leverancier

Grote Afbeelding :  De Chinese Duidelijke Speelkaarten van de Stijlfiets Dierenriem voor het Gokken van Regelmatige Index

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk-002

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: document/plastiek kleur: heldere rood en geel
Kwaliteit: flexibel en duarable Maat: pookgrootte
index: Regelmatige Index toepassingsgebied: de pook bedriegt

 

 

                            De Chinese Duidelijke Kaarten van de Stijlfiets Dierenriem voor Pook bedriegen

 

 

Geïnspireerd door de Chinese Dierenriem, kenmerken de dekken van de Fietsdierenriem specialiteitontwerp van de 12 Chinese Dierenriemkarakters. Heldere rood en geel versiert zijn kleurenschema. De kaarten van de fietsdierenriem kenmerken gepatenteerde op luchtkussens eindigen, zacht afgeschuinde randen en Sandwichbouw voor verbeterd spelspel. Zij kunnen verstrekken de gebruikers met dezelfde uitzonderlijke kwaliteit u bent gekomen ook van Fiets denken.

Worden de fietsdierenriem duidelijke kaarten fijn verwerkt van speelkaarten de van uitstekende kwaliteit van de Fietsdierenriem. Er is geen chromatische aberratie tussen de eerstgenoemden en de laatstgenoemden na onze mechanische verwerking. Bovendien, de Fietsdierenriem duidelijke kaarten zijn niet elkaar kleverig, gevend u de originele hand voel.

Ons bedrijf veroorzaakt twee types van Fietsdierenriem duidelijke kaarten: De fietsdierenriem merkte terug kaarten (de tekens, die op de kostuums en de aantallen wijzen, kunnen in het midden of op de witte raad die van de kaartrug) en de duidelijke kaarten van de Fietsdierenriem kant (de tekens worden gedrukt, op de streepjescodes wijst, zijn gedrukt langs de rand van de kaarten). En wij kunnen de tekens volgens uw redelijk vereiste ook maken. Vergeleken met veel van onze tegenhangers die een paar dagen nodig hebben om duidelijke kaarten te maken, hebben wij enkel een paar uren nodig om dat te doen.

Voor Fietsdierenriem duidelijke kaarten met andere verschillende het bedriegen apparaten werken om u te helpen bij pookspelen bedriegen, gebruiken wij verschillende onzichtbare inkt om de originele kaarten te merken. Dientengevolge, hebben wij:

 

 

Duidelijke Kaarten van de fietsdierenriem de Terug voor Contactlenzen

Wij gebruiken lichtgevende inkt en andere lichte inkt van verschillende golflengten om drie soorten terug duidelijk van de Fietsdierenriem kaarten voor contactlenzen te maken en elke soort kunnen slechts door zijn overeenkomstige afzonderlijke contactlenzen worden gelezen. De lichtgevende inkt duidelijke kaarten zijn op de markt jarenlang geweest en een reputatie voor het maken van een goed team met de lichtgevende contactlenzen gehad. Hun populariteit heeft hen van hun geheimhouding geroofd, die heeft bijgedragen tot de uitvinding van de twee andere soorten terug duidelijke kaarten. Hun bestaan is nog onbekend aan vele mensen, die u grotere kansen kunnen geven om bij pookspelen te bedriegen zonder is te weten gekomen door andere spelers. Deze contactlenzen zijn comfortabel en onschadelijk om te dragen aan uw ogen. Er is geen behoefte aan u om zich ongerust te maken dat zij de kleur van uw ogen kunnen veranderen, waarbij verdenking van andere spelers wordt gewekt omdat de contactlenzen van verschillende kleuren voor uw keus, zoals zwart-oogcontactlenzen, grijs-oogcontactlenzen, blauw-oogcontactlenzen en groen-oogcontactlenzen beschikbaar zijn. Wat er ook uw oogkleur is, zal er geschikte contactlenzen voor u zijn. Bovendien kunnen de graad en de centrumdiameter die (zich van 4mm tot 12mm uitstrekken) van deze lenzen volgens uw vereiste worden aangepast.

 

 

Duidelijke Kaarten van de fietsdierenriem de Terug voor de Lenzen van de Spioncamera

Wij gebruiken infrarode onzichtbare inkt, laser onzichtbare inkt en light-less onzichtbare inkt om drie soorten terug duidelijk van de Fietsdierenriem kaarten voor de lenzen van de spioncamera te maken. In tegenstelling tot de infrarode inkt duidelijke kaarten, die door de infrarode lens van de spioncamera, de cameralens van de laserspion (zowel generatie 2 als 5) en light-less lens van de spioncamera kunnen worden gelezen, zijn de light-less inkt duidelijke kaarten herkenbaar slechts aan hun overeenkomstige lens van de spioncamera, light-less. Terug duidelijk van de fietsdierenriem de kaarten met onzichtbare inkt van de 2de generatielaser kunnen worden gemaakt door de cameralens van de laserspion van zowel generatie 2 als 5 worden gelezen, maar slechts kan de 5de laser van de de spioncamera van de generatielaser zijn overeenkomstige fluorescente tekens identificeren dat. Deze spioneren cameralenzen kijken hetzelfde als gemeenschappelijke degenen met hun magisch volledig verzwijgbaar deel. Zij verzenden signalen gebruikend WIFI en stellen die tekens op het scherm van TV of van cellphone voor. De duidelijkheid van die die tekens op het scherm worden getoond kan door het niveau van definitie van deze lenzen van de spioncamera worden uitgevoerd. Zo als u eis ten aanzien van hun definitie hebt, zijn er drie verschillende niveaus van definitie voor uw keus: 360P, 720P, 1080P. Hoger is het niveau, beter is de visuele ervaring!

 

 

De Duidelijke Kaarten van de fietsdierenriem Kant voor Pookanalysatoren

Wij gebruiken de inkt van IRL, merkten de UVinkt en de laserinkt om vijf soorten de kant van de Fietsdierenriem te maken kaarten voor pookanalysatoren en elke soort kan slechts door zijn overeenkomstige pookanalysatoren worden gelezen. Deze pookanalysatoren kunnen u laten weten wie de grootste winnaar, de rangen van alle spelers zal zijn, de hand van de beste en op één na de bestepook of andere spelresultaten alvorens kaarten te behandelen. Zij zijn uitgerust met een camera waarbinnen om de streepjescodes van de duidelijke kaarten kan af te tasten bij een snelle snelheid (binnen 0.1s) en dan de resultaten van pookspelen zonder enige fout overbrengen aan een draadloze oortelefoon. Deze die oortelefoon volledig binnen het oor wordt verborgen kan niemand anders toelaten maar u om de resultaten te horen duidelijk, waarbij u wordt gelaten het resultaat van elk pookspel vooraf kennen.

 

 

Wat meer is:

Kunnen de fietsdierenriem duidelijke kaarten ook met een andere het bedriegen apparaten werken om u te helpen bij pookspelen, zoals de contactlenzen van IRL, de zonnebril van IRL, het bedriegen pookschoenen, automatische het bedriegen shufflers bedriegen etc., die bij ons bedrijf beschikbaar zijn.

De Chinese Duidelijke Speelkaarten van de Stijlfiets Dierenriem voor het Gokken van Regelmatige Index

 

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)