Thuis Productenduidelijke speelkaarten

Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat

China Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat leverancier
Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat leverancier Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat leverancier

Grote Afbeelding :  Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat

Productdetails:

Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

               

           Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat…

 

Modiano is een kaartmerk dat wijd in de casino's van het land van Europa wordt gebruikt. De Modianodekken zijn dikker en zwaarder dan een andere plastic de kaartdekken van 100% tot dusver in de markt. Zij kunnen u het wezenlijke gevoel geven dat slechts Modiano verstrekt terwijl u de kaarten behandelt. Zijnd goed geweven, zijn de Modiano-kaarten veel gemakkelijker te behandelen, wat het minder voor u waarschijnlijk maakt om controle van de kaarten tijdens besnoeiing, schuifelgang, of brug te verliezen.

 

De Modiano-dekken die wij zijn verschillend van de regelmatige hebben verkocht aangezien zij voor pook bedriegen voorgenomen zijn. Wij maken gewoonlijk twee types van dergelijke Modiano-dekken: Modiano merkte terug dekken en Modiano-de rand merkte dekken. in pook te werken bedrieg, moet de eerstgenoemde samen met de glazen van het pookperspectief worden gebruikt (contactlenzen of zonnebril), en de laatstgenoemde vereist aan gebruikt samen met het systeem van de pookanalysator.

 

Wij passen de meest geavanceerde technologie en het materiaal op tekens van de druk de onzichtbare inkt op de kaartruggen en de kaartranden toe. Ondanks de tekens, is er bijna geen chromatische aberratie tussen de Modiano duidelijke dekken en de originele dekken van Modiano. Zowel merkt de rug en de randtekens zijn waterbestendig en slijtvast, geschikt om door pookcamera's worden afgetast zelfs nadat wij de kaarten tegen de lijst wrijven of hen in water onderdompelen. Zij kunnen unfading blijven zolang 2 jaar!

 

Naast Modiano, zijn de duidelijke dekken van veel andere merken ook beschikbaar bij ons bedrijf, zoals Vliegenier, Fiets, Bij, KEM, Fournier, Da Vinci, de Koninklijke Zwarte van Copag Dal, etc. Bovendien, wij kunnen uw kaartdekken in duidelijke dekken ook verwerken als u houdt van. Welkom om ons te contacteren!

Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat

Bedriegen de Modiano Duidelijke Dekken voor het Gokken in Texas Holdem, Omaha, Baccarat

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)