Thuis Productenduidelijke speelkaarten

De Pook van de Speelkaartendekken van de Modianoacetaat Onzichtbare Inkt Duidelijke het Bedriegen Kaarten

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

De Pook van de Speelkaartendekken van de Modianoacetaat Onzichtbare Inkt Duidelijke het Bedriegen Kaarten

China De Pook van de Speelkaartendekken van de Modianoacetaat Onzichtbare Inkt Duidelijke het Bedriegen Kaarten leverancier

Grote Afbeelding :  De Pook van de Speelkaartendekken van de Modianoacetaat Onzichtbare Inkt Duidelijke het Bedriegen Kaarten

Productdetails:

Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

             

                     Van de de Dekkenpook van de Modianoacetaat de Onzichtbare Inkt Duidelijke Kaarten van Cheaing

 

Ons bedrijf is de belangrijke fabrikant van een wereld met de meest geavanceerde technologie en het materiaal om tot duidelijke dekken van verschillende merken, met inbegrip van Vliegenier, Bij, Fiets, Copag, KEM, Fournier, Da Vinci, Modiano, Dal Koninklijke Zwarte etc. te maken.

 

Wanneer het over Modiano komt, spreekt de kaarten wijd in de casino's van het land van Europa, Modiano-Acetaatdek worden gebruikt voor het beste dat! De kaarten worden gemaakt van 100% plastic, uiterst playable zonder hun veerkracht en scherpte te offeren. Zij kunnen de slijtage en de scheur van normale spelen behandelen, die document kaarten langer meegaan dan tot 500 keer. De schuifelgang en de besnoeiing voelen meer als traditionele speelkaarten. Er is geen behoefte aan u om zich over bevuilde kaarten ongerust te maken aangezien snel met een vochtig washandje is genoeg afveegt om tot hen gloednieuwe blik te maken.

 

Wij gebruiken normaal pookprinter en onzichtbare inkt (de inkt van IRL, UVinkt, lichtgevende inkt of laserinkt) om twee types van de duidelijke dekken van Modiano te maken Acetaat: De Modianoacetaat merkte terug dekken en Modiano-de Acetaatstreepjescode merkte dekken. De eerstgenoemde heeft de onzichtbare die tekens op kaartruggen worden gedrukt, terwijl de laatstgenoemde de onzichtbare die tekens heeft langs kaartranden worden gedrukt. Alle tekens kunnen unfading blijven zolang 2 jaar! Er is bijna geen chromatische aberratie tussen onze duidelijke dekken en hun originele dekken. Bovendien, wij kunnen de tekens volgens uw redelijke vereisten ook maken. De achtertekens kunnen duidelijk worden gezien door onze glazen van het pookperspectief te dragen, terwijl de randtekens duidelijk op het scherm kunnen worden gezien van de pookanalysator na wordt gelezen door onze pookscanner.

 

Zowel merkt de rug en de randtekens zijn waterbestendig en slijtvast. Zij kunnen nog door pookscanner worden gelezen zelfs nadat wij de kaarten tegen de lijst wrijven of hen in water onderdompelen.

 

Niet alleen kan ons bedrijf u van de duidelijke dekken van ons, als de duidelijke dekken van Modiano Acetaat voorzien, maar ook kunnen wij uw regelmatige kaartdekken in duidelijke dekken verwerken. Als u zo wilt, uw kaartdekken naar te verzenden gelieve ons!

 

De Pook van de Speelkaartendekken van de Modianoacetaat Onzichtbare Inkt Duidelijke het Bedriegen Kaarten

De Pook van de Speelkaartendekken van de Modianoacetaat Onzichtbare Inkt Duidelijke het Bedriegen Kaarten

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)