Thuis Productenduidelijke speelkaarten

Onzichtbare de Inktspeelkaarten van vliegeniers bedriegen de Erfenis Duidelijke Dekken voor het Gokken

Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Van goede kwaliteit duidelijke kaartencontactlenzen voor verkoop
Dank voor uw professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten.

—— M. Smith

prachtige het kopen ervaring! het verheugen zich op opnieuw het doen van zaken met u!

—— tony

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de productkwaliteit te spreken super goed, veel beter dan gaf tot ik van andere bedrijven opdracht.

—— Michael

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Benson

Ik ben online Chatten Nu

Onzichtbare de Inktspeelkaarten van vliegeniers bedriegen de Erfenis Duidelijke Dekken voor het Gokken

China Onzichtbare de Inktspeelkaarten van vliegeniers bedriegen de Erfenis Duidelijke Dekken voor het Gokken leverancier

Grote Afbeelding :  Onzichtbare de Inktspeelkaarten van vliegeniers bedriegen de Erfenis Duidelijke Dekken voor het Gokken

Productdetails:

Merknaam: EYE
Certificering: ISO9001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union, Moneygram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

          Onzichtbare de Inktspeelkaarten van vliegeniers bedriegen de Erfenis Duidelijke Dekken voor het Gokken

 

Ons bedrijf is de belangrijke fabrikant van een wereld met de meest geavanceerde technologie en het materiaal om tot duidelijke dekken van verschillende merken, met inbegrip van Vliegenier, Bij, Fiets, Copag, KEM, Fournier, Da Vinci, Modiano, Dal Koninklijke Zwarte etc. te maken.

 

Het vliegeniersmerk werd geïntroduceerd in 1927 om de transatlantische vlucht van Charles Lindbergh's aan boord van de geest van St.Louis te herdenken. Bijna 90 jaar nadat het aanvankelijke versie is, die door Howard Hughes wordt geïnspireerd, de bereidende vlieger van de 20ste eeuw, die zijn h-1 raceauto in een Baken van innovatie veranderden aangezien het over de nachthemel, de Erfenis van de de Speelkaartbedrijf gelanceerde Vliegenier van Verenigde Staten, een nieuwe uitgave van Vliegeniersspeelkaarten, in markt als leeftijdloze hulde aan het iconische merk vloog.

 

Wij gebruiken normaal pookprinter en onzichtbare inkt (de inkt van IRL, UVinkt, lichtgevende inkt of laserinkt) om twee types van Vliegenierserfenis duidelijke dekken te maken: De vliegenierserfenis merkte terug dekken en de streepjescode van de Vliegenierserfenis merkte dekken. De eerstgenoemde heeft de onzichtbare tekens die op kaartruggen worden gedrukt, terwijl de laatstgenoemde de onzichtbare tekens heeft die langs kaartranden worden gedrukt. Alle tekens kunnen unfading blijven zolang 2 jaar! Er is bijna geen chromatische aberratie tussen onze duidelijke dekken en hun originele dekken. Bovendien, wij kunnen de tekens volgens uw redelijke vereisten ook maken. De achtertekens kunnen duidelijk worden gezien door onze glazen van het pookperspectief te dragen, terwijl de randtekens duidelijk op het scherm kunnen worden gezien van de pookanalysator na wordt gelezen door onze pookscanner.

 

Zowel merkt de rug en de randtekens zijn waterbestendig en slijtvast. Zij kunnen nog door pookscanner worden gelezen zelfs nadat wij de kaarten tegen de lijst wrijven of hen in water onderdompelen.

 

Niet alleen kan ons bedrijf u van de duidelijke dekken van ons, als Vliegenierserfenis duidelijke dekken voorzien, maar ook kunnen wij uw regelmatige kaartdekken in duidelijke dekken verwerken. Als u zo wilt, stem in in uw kaart met dekken in ons!

 

Onzichtbare de Inktspeelkaarten van vliegeniers bedriegen de Erfenis Duidelijke Dekken voor het Gokken

Contactgegevens
EYE Poker Cheat Center

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)